Respekt och ansvar på allmänna badplatser

Idag ska jag klaga. Om barn som inte har någon respekt för andra människor och föräldrar som inte tar ansvar för sina barn.
 
Igår var jag och två vänner till Fjällnora för att ta ett kvällsdopp. Vi valde att gå i på en plats där det inte var några barn som hoppade och plaskade för att vi inte ville bli nerskvätta. Vi hade alla 3 satt upp håret av den anledningen att vi inte ville blöta ner det. Vad händer? Jo, ett barn kommer i full kareta och hoppar bomben i vattnet precis där vi står och skvätter ner oss. Inte mycket denna gång men denna sak upprepas gång på gång och tillslut dränker ungen mitt hår. Detta trots att vi t.o.m har flyttat oss från platsen och dessutom morrat högtljutt. Tror ni att det kom några föräldrar och sa till sitt barn att sluta? Nej. Tror ni att vi såg några föräldrar som verkade bekanta med barnet? Nej. Barnet var inte mer än 9 år.
 
Visst, jag var på en allmän badplats men ska inte jag kunna få ta ett dopp i min egen takt där utan att bli nerskvätt? Dessutom trodde jag att man lärde barnen att inte hoppa och plaska hysteriskt där det var andra människor. Lite vett och etikett liksom. Är barnet sedan ett sådant som inte sköter sig så kanske man som förälder ska ha lite uppsikt och göra klart för sitt barn att han/hon inte är ensam på badplatsen.
Anonym

skäll på barnet!! Jag skäms inte för att säga åt andras barn hur man uppför sig, gör inte föräldrarna det måste någon annan göra det! I bästa fall skäms föräldrarna då också att någon annan var tvungen att säga åt deras barn

Svar: Sant! Vanligtvis är jag den som säger till när föräldrarna inte finns i närheten men där tycker jag att de borde ha funnits close by. Nästa gång är jag inte sen att ryta i!
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com