It's a hair thing

Funderar på att göra en förnyelse i barret. Lite ny färg. Tänker dock inte överge det röda. Bara lägga till lite. Antingen svart eller vit "slinga".
 
Vad tror ni om det här (fast med mitt röda hår)?
Rockabilly Pinup Girl

Det skulle bli super snyggt tror jag! :)

Svar: Haha vad bra! :)
BabyPeaches

Betty Bones

Det är så otroligt snyggt med en annan färg i någon slinga i luggen. Jag hade kastanjebrunt med vit slinga i förut. Rött tror jag kan bli lite besvärligt, ifall det är toning, då färgar det väl av sig :o Jag hade iofs rosa och vitt förut, också en vit slinga i Luggen. Även om den blev missfärgad så var det ju snyggt haha ;)

Svar: Ja, jag tyckte att det på bilden var apsnyggt. Tror du att det kan bli jobbigt med rött? Den enda gången jag varit med om att mitt hår färgat av sig är när jag duschat och så har det inte fastnat någonstans mer än på handuken jag torkat håret med.. Åh, pyttsan. Men i värsta fall får jag väll färga den svart i efterhand om det inte funkar, haha!
BabyPeaches

Betty Bones

Svar: Beror på.. Ska du använda toning eller färga rött? Och kommer du använda färgbomber? Om du kommer använda toning/färgbomb så lär den bli missfärgad, men det kanske blir snyggt ändå som sagt! :)

Svar: SV: Jag använder vanlig hårfärg vad jag vet haha, köpt på coop. Det blir samma röda färg som jag har nu. Garnier nutrisse, eller nått sånt är märket tror jag. Jag vet inte ens vad en färgbomb är, haha! Kommer att göra det hos min frisör iaf. :P
BabyPeaches

Betty Bones

Svar: Då borde det ju sitta och inte färga av sig tycker jag! :) HOHO det blir nog skitsnyggt!

En färgbomb är en hårinpackning du har i någon extra minut när du duschar, det finns i blont, rött, och lila också tror jag. Lite olika. Sen sköljer du. Efteråt har håret fräschats upp, som om det är nyfärgat oftast, det biter såklart inte på utväxt, utan det måste vara färgat hår. Men det är lite som en toning man har i en snabbis för att "fylla på" färgen, men jag tror inte det är så mycket färg att man måste ha handskar i duschen, det vore osmidigt haha ;)

Svar: SV: Haha, ja vi får se hur det blir ;)
Alaa, det har jag aldrig hört talas om. Kanske något man borde testa någon gång! Tack för tipset!
BabyPeaches

Betty Bones

Svar: Det har blivit en kändare grej de senaste åren, vanligaste märket är en vit rund "flaska" med en pump på :)

Svar: SV: Ahaaa, då vet jag ju vad det är! Har sett dem lite över allt :)
BabyPeaches

Betty Bones

Svar: Ahh men bra att du fattade min beskrivning ;D

Svar: SV: Haha ja! ;D
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com