Borta bra men hemma bäst

Kom hem från Dublin i eftermiddags. Lagom mör vill jag lova.
 
Jag har tagit mig igenom denna helg med hjälp av ipren, muccoangin, nässpray, bricanyl och hostmedicin. Jag har liksom lyckats få värsta whisky-rösten utan att ens dricka whisky. Hur jag har överlevt är för mig ett mysterium då jag trots feber och alla dessa mediciner har lyckats shoppa, umgås med mina vänner och promenera vart vi än tog oss. Jag borde liksom ha legat i hotellsängen och grinat, så illa har det varit vissa stunder.
 
Jag tror verkligen att jag har gått på envishet eftersom att jag gjorde denna resa för att träffa min fina vän Söderstrumpan. Jag liksom vägrade att låta denna resa gå till spillo.
 
Trots detta så var resan fantastisk. Helt otroligt rolig. Ett minne för livet.
 
Detta är då en kort summering av min resa till Dublin. Tänkte dela med mig av lite bilder från äventyret i veckan också såklart. Det kommer att dyka upp både shopping, tokerier och typiska turistbilder so keep an eye out!
nickolina

sv: inte så farligt, åkte dock bil till lunchstället, och satt inimhus nästan hela tiden! hah åhh vill se bilder :D

Svar: Haha, då var det ju inte så konstigt att det funkade med shortsdress heller ;)Ja, jag tänkte slänga upp några strax. Ska bara bestämma vilka!
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com