Middag på Plock

Gårdagskvällen utspelade sig först på Plock där det blev middag i form av smårätter. Hur gott som helst.

Avslutade gjorde vi på O'Connors. Och sent blev det inte heller för jag var så sjukt trött!


Mys med Mysen

Mysen anlände igår. Han stannar till på fredag.


Resan börjar här

Första dagen på nya jobbet idag.


It's official!

Nu är det bokat och klart! Den 21:a oktober sticker jag och Johanna till London för att se våra lads!


Bebismys!

I onsdags var jag hem till min kusin och fikade tillsammans med Markus, Moster och Syster Liten. Vi hann med lite fotografering (som ni får se senare) och lite bebismys!


Chevrolet Bel Air

För några veckor sedan var jag och spanade in Annika och Åkes fantastiska inköp, som dem gjorde redan förra våren (har jag för mig) och sedan har arbetat flitigt med. Hon eder inte helt färdig ännu men visst är hon bra fin?!
 
Fotograf: Me, Myself and I.
 
 

Let's start the journey

So. This is it. I'm not going back. På måndag börjar jag ett nytt jobb.


Enjoying the sunlight

Blev en promenad på ca 40 min innan lunch. Sällskapade Syster Liten som var ut med sin polares hund.

Nu ska vi strax iväg på andra äventyr!


You'll believe it


Hello, I'm awesome!

Jag är stolt över mig själv idag.

Jag har cyklat fram och tillbaka till PP, tränat 1h på gymmet och varit ute på en promenad med Emma och Erika i över 1h! (Ska tilläggas att jag drog 6km på crosstrainern igår också.)

Sjukt nöjd tjej.


It felt like I was home again

Har just kommit hem från en visit på PP, där jag jobbade innan sommaren. Jag var dit för att lämna tillbaka jobbnycklarna och passade såklart på att hälsa på mina fantastiska monster.

Och tror ni att det var härligt? Om det var! Jag vart nästan omkullsprungen i dörren av 2 av eleverna. Och kramarna som följde där efter.. Mitt hjärta höll på att explodera! Som jag har saknat dessa kids!


Uppsala American Car Show

Fick med mig Sara som sällskap i lördags. Hon var inte så jätteintresserad när vi kom dit men jag fick henne allt att se några skönheter! Ja, bilar alltså.
 
Vilken är din favorit?
 
 

Let's get this Saturday started!

Var ute och slarvade igår igen. Fest i en lokal med lite fd (Känns inte alls okej att dem är fd..) arbetskamrater. Det bjöds på både Singstar, papparazzis och shots. Helt grym kväll!
 
Jag mådde inte alls bra när jag vaknade men nu börjar det ordna upp sig igen. (Läs "lever i förnekelse".) Jag är duschad , en smula tillkammad och strax på g in till stan för att strosa runt på American Car Show i ett par timmar.
 
Over and out!

Polka dots

Har bestämt mig för att sälja en av mina axelbandslösa klänningar från jetset trends och köpa en ny. Det blir en klänning jag har spanat på rätt länge men låtit blir då den har prickar och jag tyckt att jag har tillräckligt med prickiga klänningar, haha. Om jag då gör mig av med en prickig får jag köpa en ny prickig!
 
När det blir av är dock en annan femma..
 
 
 

I wanna be happy

Mitt huvud exploderar snart. Ett mental breakdown är nära. Jag vill stänga in mig någonstans och bara vara där. Jag tycker att jag har tagit tillräckligt med skit och mått tillräckligt dåligt den här sommaren för att iaf något kan gå som jag vill men tydligen inte.

Jag vet inte vad jag ska göra, jag vill bara vara där jag mår bäst.


Vad fikar du helst på?

Dagen har bjudit på lunch och fika på stan med Elin. Inte helt dumt!
- Vad fikar du helst på?

Ligger just nu och dör en smula i sängen pga mensvärk. Alvedonen jag tog verkar ha gått i strejk för den har ingen inverkan alls.

Förhoppningsvis dyker Malin och Becca upp strax och får mig att tänka på annat!


BabyPeaches för Min Boudoir

Så, nu är bilden äntligen här. Den som togs i en hemma-studio i Stockholmstrakten, den sista april, inför ett make over-repotage för tidningen Min Boudoir.
 
Modell: Me, Myself and I
Fotograf: John-Paul Bichard
Styling: Fräulein Frauke
 
 

EFTERLYSNING!

 

Reality called

Vardagen och verkligheten börjar göra sig påmind.

Idag har den här rödtotten varit på arbetsintervju. Det gick fint och det kändes bra.

Slut och punkt.


Going to see my favourite Brittish lads in concert

Vet ni? Jag har glömt att skriva en, för mig, världsviktig sak här. Och fråga mig inte hur jag kan ha glömt det, för jag vet inte.
 
Den 22:a oktober i år då händer en sak som jag har väntat på i typ 10 år. Jag och Johanna ska se Blue. Vi ska äntligen få se grabbarna som under så många år satt upptapetserade på våra väggar, fanns på våra örngott, spelades på våra musikanläggningar och gick kontstant i våra dvd-spelare.
 
Vet ni hur sjukt det känns?
 
Bilden är lånad här.
 

Girls night out!

Sjukt bra kväll igår! Vi käkade pizza, drack drinkar, träffade fantastiskt folk, lackade på muppiga snubbar och hade det helt awesome!


Åland, tur och retur

Gårdagen spenderades på M/S Eckerö tillsammans med Malin och Becca. Vi brunchade vid smörgåsbordet i två timmar, vi skrattade och vi shoppade alkohol. Dessutom fick vi sällskap av Sara på vägen hem.

Mycket fin dag!


Dopad vare du

I mitten på juli var jag på dop. Min kusins son Levi skulle dopas och så blev det!
 
 

En fin present

Sammanstrålade med Lada igår. Blev en runda på stan och lite lunch på det. Dessutom fick jag en present hon haft med sig från sitt hemland Bosnien!


Sommarvärme!

I fredags avslutade jag mitt sommarjobb och sedan for jag iväg ut på Singö över helgen. Väl där umgicks jag med Klara, hängde med snygga karlar, solade och badade som aldrig förr i den fantastiska sommarvärmen.

Sjukt bra helg!


Tiden spriger iväg

Näst sista dagen på sommarjobbet idag. Mina två veckor har gått jättefort.

• Medlem i Swedish Bombshells
• Bloggare för blogg.ses Ruff Diamonds

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, fruktiga drinkar, underkläder och pinupkulturen. Jag slår även gärna ett slag för kroppspositvitet!

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: MissBabyPeaches@hotmail.com.