Going to see my favourite Brittish lads in concert

Vet ni? Jag har glömt att skriva en, för mig, världsviktig sak här. Och fråga mig inte hur jag kan ha glömt det, för jag vet inte.
 
Den 22:a oktober i år då händer en sak som jag har väntat på i typ 10 år. Jag och Johanna ska se Blue. Vi ska äntligen få se grabbarna som under så många år satt upptapetserade på våra väggar, fanns på våra örngott, spelades på våra musikanläggningar och gick kontstant i våra dvd-spelare.
 
Vet ni hur sjukt det känns?
 
Bilden är lånad här.
 
Rockabilly Lady

Hihi visst är dom? Ja du får börja göra det, själv kollar jag efter sånt hela tiden :) hahaha ja det är stor fråga! Ja det är ett jätte mysigt ställe, dom har precis flyttat till ett större ställe så dom har renoverat hela sommaren men det är invigning i helgen :) vi har ett par stycken såna fick runt omkring faktiskt! Hahah jaa hon är så söt min lilla Doris :D

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com