Julutmaning 1: Julpynt

Jag har bestämt mig för att vara med i Retrolover och Candys gemensamma julutmaning!
 
Jag är typ världens sämsta människa på att sätta mig ner och julpyssla och göra eget pynt. Ibland blir det lite på jobbet om tiden finns och kidsen inte är alldeles för vilda men det är inte allt för ofta. Då jag dessutom bor hemma ännu har jag heller inte allt för mycket space att pynta på. Dock har jag en Mamma som har totalt galen pippi på tomtar (Hon räknade till strax över 300 st ett år.) så visst finns det julpynt i lägenheten alltid. Nog svär jag åt dem varje år men utan dessa tomtar över allt så vore det ju faktiskt inte riktigt jul känner jag.
 
Så, mitt favoritjulpynt är min Mammas alla tomtar som hon ställer upp.
 
Dessa finns i vardagsrummet just nu. (Och då är alla bänkar och hyllor inte klara än.)
 
 
1 Ronja:

skriven

Haha på mitt rum har jag lite rosa glitter och ett julkort med en mc-tomte.. That's it! Men det är mysigt med massa tomtar o pynt, morsan har huur mycket som helst :)

Svar; Haha ja det är jue fruktansvärt lätt o lata sig på morgonen när man är trött osv!

Svar: Jag har hört att "less is more" ;) Jag har enbart en adventsljusstake i fönstret.Jag håller med. Jag är uppvuxen med massor av pynt på julen så för mig hör det till!
BabyPeaches

2 Johanna Retrolover Alm:

skriven

Oj vilken samling! Cool mamma du har :)

Svar: Haha, själv får jag frispel på henne nästan varje år! I år fick jag dessutom en tomte i juklapp så det ska finnas en i mitt rum med..!
BabyPeaches

Kommentera här: