Ohoj landkrabbor!

I torsdags for jag iväg på kryssning med min familj. Det var en julklapp från Mamma och Pappa. Kom hem igen igår förmiddag.
 
Jag har ätit massor med god mat, hunnit med att dricka några drinkar, tittat på folk, shoppat dricka till nyår, blivit plåtad av en exhalterad fotograf som absolut ville ha mig och min sailor look på bild, fått komplimanger av 3 vackra ryskor och 1 svenne-banan, varit livrädd, mått illa och blivit smått imponerad av en mamma som hade sitt barn i någon form av koppel.
 
Det där med att vara livrädd har att göra med att jag inte alls är ett fan av att åka båt. Särskilt inte när båten kränger åt alla håll och kanter, som den tyvärr gjorde på fredagskvällen. Jag är så rädd att inte ens alkoholen kan distrahera mig. Tyvärr. (I detta läge är det tyvärr för det skulle verkligen underlätta om den gjorde det..) Dessutom blev jag, fast jag aldrig blir det annars, illamående. Dock utan att kräkas, thank god.
 
Summan av kardemumman? Utöver fredagskvällen så var det en riktigt fin resa!
 
 
Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com