Ett bittert inlägg

Asså.. den här helgen. Jag  vet knappt om jag har haft helg.
 
Fredag: Gick och la mig innan kl 22 då jag var brutalt uttråkad. Inget fredagsmys här inte.
 
Lördag: Vaknade strax innan kl 10. Melodikryss, gym i strax över 1h, städade en skvätt hemma och släpade mig sedan igenom världens sämsta Melodifestival och halva The Phantom Of The Opera. Slocknade runt kl 00. (Åt spagetti och korv till middag och åt inte en godisbit.)
 
Söndag: Vakna och inse den feta träningsvärken. Dö av tristess, dra 8 km på crosstrainer och nu tillbaka på att dö av tristess.
 
Btw så var jag på gymmet i ca 40 min och när jag kom hem var mina föräldrar i full färd med att planera en resa till Thailand. Utan mig. Ja, jag är groteskt jäkla bitter över detta. Why? Jo, jag råkar typ älska Thailand.
 
Okej, enough bitterness.
Johanna Retrolover Alm

Ah vad skönt att träna! Har inte kunnat ta ut mig ordentligt på gymmet på hur länge som helst. Längtar ihjäl mig! Och du, åk till Thailand du med! Men åk med vänner, much more fun :)

Svar: Haha, ja det är bra skönt efteråt!Ja, det kanske blir så senare. Först ska jag dock ta mig till Irland ;)
BabyPeaches

Sara

Så fort mina föräldrar åker utomlands så tvingar de mig att vara hundvakt. Och jag får inte ha hundarna hos mig utan jag måste sitta hela veckorna och sova ensam i deras stora läskiga hus, haha. Då är jag också bitter kan jag lova..

Svar: Fy! Då kan man ju knappt vara annat! Vi bor iaf i lägenhet i ett relativt nybyggt hus så läskigt är det inte. Men lite bittert ändå.. de får ju liksom värme, haha!
BabyPeaches

nickolina

härligt att träna! ahh men fasiken va surt, jag total älskar thailand med, förstår bitterheten haha kika gärna in på min blogg, har en pågående frågestund nu om du är lite nyfiken på något :D hoppas du haft en kanon fin dag!

Svar: Slängde in en ett par frågor så där i sista minuten! Hoppas det inte var för sent ;)
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com