Min kamera har livshotande skador

Vet ni, jag är lite ledsen i ögat idag. Eller, snarare jätteledsen. Tårarna är inte långt borta.
 
Jag skulle vara smidig och laga en grej som fallit av kameran. Jag satt där med superlim och hade allt under kontroll. (Saken är ju bara den att superlim aldrig är under kontroll..) Det kom inte ens något lim ur tuben. Iaf inte där det skulle komma ut lim. Det bestämde sig för att sippra ut någon annan stans. Plötsligt rinner det superlim över knapparna på kameran när det skulle vara some place else.
 
Ja, ni kan ju tänka er hur det gick. Ett par knappar har fastnat.
 
Bilden är lånad här.
Doris

Nooooooooo! D:

Svar: Jag veeeet! Hoppas verkligen att den går att rädda annars kommer jag typ bli djupt deprimerad..!
BabyPeaches

Rockabilly Pinup Girl

Sv: tack jag är så himla nöjd med den!! Mina andra baseball jackor är ju vinterfodrade så ville ha en som jag kan ha på våren och sommaren :) åh tack!!

Svar: Har en som är mer mer höst och vårjacka men den är ruggigt sliten. En kompis köpte den begangnad och jag köpte den av henne så den har ju varit med ett tag. Broderierna börjar liksom släppa och sånt där. Har du några bra tips på var man kan hitta för vettig summa?
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com