Party fram till gryningen

Var på fest i fredags. Var inte i säng förrän strax innan kl 05. Sjukt kul hade vi! Fattar dock inte hur jag orkade, jag var ju sopslut redan vid 17-tiden..?


Check out my new babies!

Lördag och söndag har bjudit på shopping. Bl.a blev dessa fantastiska, och så sjukt efterlängtade, skor mina! Det tog ca 3 månader men nu har jag dem äntligen!

Originalpris: 399kr
Reapris: 99kr


1 week remain

Första veckan på sommarjobbet är avklarad. Det avslutades med en lön jag hade glömt att ja skulle få och sedan en fest i Örbyhus. Var isäng strax innan kl 05 imorse!


Tillbaka på Relita!

Första dagen på sommarjobbet idag. Var typ 4 år sedan jag var där sist men det gick oväntat bra, haha! Förutom att jag glömde ta med mig strumpor så nu har jag, åter igen, skavsår på tårna..

Imorgon kör vi igen!


Mer San Fransisco åt folket!

Spenderade fredagskvällen med Malin. Vi drack ett par drinkar och snackade lite skit innan vi mötte upp Syster Liten och Malin åkte hem.


Levätä rauhassa Isoäiti

Igår tog jag ett sista farväl av min Farmor. Vi hade en fin, men lite ovanlig, minnesstund. Den var borgerlig och inte alls som de begravningar jag varit på tidigare. Hon fick iaf ett värdigt avsked och jag tror att hon skulle ha varit jättenöjd.

Levätä rauhassa.
Farmor ❤.


En minisemester på Åland

Jag har haft 3 jättemysiga dagar på Åland. Jag har badat, chillat i Mariehamn, ätit fantastisk mat och umgåtts med härliga människor!

 


Mot Åland!

Tar mitt pick och pack med mig ut på Åland ett par dagar. Är hemma igen på torsdag kväll.

Adios amigos!


Sommargodis

Avslutar kvällen med en skål jorgubbar och glass framför en Wallanderfilm i sällskap av Syster Liten.


Sömntuta

Mysen sover var som helst och hur som helst.


Utan mask, utan smink


Oh so true

 

Power Big Meet 2013: Dag 2, del 2

Kväll nr 2 bjöd på mer shyssta drinkar, bilåkande, bränt gummi, kul killar och munkar! Dessutom avslutades kvällen med en pic-nic i gräset in på småtimmarna.

Riktigt fin helg! Jag ser redan fram emot nästa gång!


The Boppers i stadsparken

Gårdagskvällen spenderades i stadsparken med ett gäng goda vänner. Vi drack gott, sjöng och knaprade ost och kex till tonerna av The Boppers som hade spelning i Parksnäckan. Supermysigt!


Mot kusten

Sticker ut på Singö. Kommer hem på torsdag igen.


Power Big Meet 2013: Dag 2, Del 1

Dag 2 bjöd på fantastiska vyer vid vägen så vi slog oss ner i gräset och glodde ögonen ut oss. Efter det tog vi oss en tur i Västerås shoppingcenter, som för övrigt är enormt, innan vi traskade hem för att äta middag.


Vackra kvinnor

Här kommer lite inspiration i form av ett gäng vackra kvinnor!
 
Bilderna är lånade här.

Power Big Meet 2013: Dag 1

Jag, Syster Liten och Madde for iväg till Västerås. Vi bäddade, lagade middag, fixade oss och drack drinkar tills alldeles för sent och kom inte iväg till Hammarbyrampen förrän typ 22.30, haha! Vi hann med att både gå vilse och få feta skavsår på fötterna innan vi slog oss ner i gräset och kikade på vackra bilar, lyssnade på musik, glodde på kul folk och förtärde ännu mer alkohol tills långt in på natta.

 

 


It gettin' closer and closer

Veckan har bjudit på en hel del. Mest förberedelser för Power Meet och träning. Det har färgats och klippts hår, skrivits packlista, planerats mat och funderats över vilket alkohol som ska med. Full rulle alltså, iaf i huvudet!

Imorgon sticker vi!


Thoughts


Sommar, sommar, sommar

I torsdags kom jag hem ifrån Singö efter att ha varit där i en vecka. Där har jag hunnit med sol, bad, fiske, ett besök av Sara och en tripp till Åland!

• Medlem i Swedish Bombshells
• Bloggare för blogg.ses Ruff Diamonds

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, fruktiga drinkar, underkläder och pinupkulturen. Jag slår även gärna ett slag för kroppspositvitet!

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: MissBabyPeaches@hotmail.com.