Sailor style

Om det inte vore för att jag har en strikt budget now days så hade jag lätt klickat hem någon av dessa två klänningar. Herregud vad jag vill ha en!
 
Vilken hade du valt?
 
Båda klänningarna hittar du här.

I helgen gäller det!

Hörrni.. I helgen gäller det. Power Big Meet 2013. Och jag ska dit. Lyckan är total!
 
Dock har jag ett stort problem. Och ja, för en tjej är det problemet en katastrof. Ni vet, vad ska man ha på sig? Vilken klänning blir bäst i år? Åh, jag tror jag blir tokig. Meeen det löser sig nog. Förr eller senare, haha!
 
Ses vi där?
 
 

City Quiz

Syster Liten presenterade mig för en app tidigare ikväll. City Quiz heter den. Jag fastnade totalt och har just klarat ut den. Självklart med lite hjälp då vissa var groteskt svåra. Kul dock. Om man gillar hjärngympa alltså.


Midsommar vid kusten

Så här såg min midsommarhelg ut!


Friday night, yeah

Drinkar, sällskap av en god vän och bra musik. Så har min afton sett ut.

Vi har dessutom spått varandra på skoj med hjälp av kortlekar. Enligt våra spådomar så ser framtiden förbaskat lovande ut. Keep your fingers crossed, haha!


In my heart there'll always be a place for You

I lördags förmiddag fick jag ett fruktansvärt tråkigt besked. Jag fick besked om att min fantastiska Farmor hade lämnat jordelivet för att återförenas med min Farfar.
 
Min Farmor var fantastisk. Hon var rena rally-tanten. Hon gick långa promenader i Gimo flera ggr om dagen och pratade med allt och alla. Hon var alltid glad och framåt. Hon gav aldrig upp, även fast hon hade det tufft med både en minnessjukdom och diabetes. Hon var otroligt humoristisk, hon skojade jämt. Med alla. T.o.m random folk utanför ica.
 
Det kommer att bli ett enormt tomrum efter henne.
 
Vila i frid, Farmor.
Jag älskar Dig.
 

Min Boudoir

Tidningen jag är med i finns ute nu, för er som vill ha den!
 
För att hitta tidningen i ditt område, klicka här.
 
 

Dagen före midsommar

Förra torsdagen åkte jag ut på Singö. Där är internetmottagnigen KASS. Därför har uppdateringen här varit obefintlig.

Här har ni iaf en bildbomb fråb dagen innan Midsommarafton.


Varning på stan!

Tisdagskvällen har spenderas på stan med två sköna brudar. Vi käkade middag på Plock (Sjukt god mat!), tog oss senare till Skeppet och avslutade på Bulitt.


Have you ever met someone like that?


Not again


När paniken står bakom hörnet

Saker och ting går inte riktigt som jag har tänkt mig just nu känner jag. Och det börjar bli lite för mycket tankar och stress i huvudet. IGEN. Och jag och stress är inte vänner. Iaf inte när det gäller stressen ang livets utveckling.
 
Jag får panik.
 
I'm safe there.
 

Lördagsmys

Gårdagen spenderades med goda vänner. Det blev middag på Kreta, Alias på balkongen och så avslutade vi med två omgångar poker.


Last Friday night

Fredagskvällen bjöd på tjejkväll på hemmaplan tillsammans med Sara och Lada. Riktigt kul vill jag lova!


All good things come to and end

Så även mitt år på PP.

Dagen har spenderats ute på Hammarskogs herrgård med alla kollegor och god mat. Ett fint avslut på ett fantastiskt år.

Tack alla härliga kollegor för ett fint år!


Hjärtat fylls av värme

Så här fina kommentarer fick jag av mina elever igår.


Vi har hört havet spela våran sommarnattsvals

Onsdag - söndag förra veckan spenderade jag ute på Singö. (Årets första besök där ute dessutom!) Det blev en tripp med Eckerölinjen, firande av Morfar som fyllde 70 år och lite stek i solen!
 
 
En Mora-Nisse var det här!
 
Utsikten ifrån husvagnen.
 
Minnesljus och blommor för Mormor.
 
Charlie kör Lejonkungen-posen.

Jump

Så här ser det ut när jag tar hopp-bilder med eleverna under en utedag i maj. Och ja, den bjuder jag på.
 
Om jag minns rätt står en av eleverna för fotograferingen.
 
 

Sommar!

För en stund sedan klämde jag första tallriken med jorgubbar och glass för i år! Helt sjukt gott!


Sista dagen på jobbet

Sista dagen på jobbet idag. Har städat och plockat i klassrummet så det är snyggt och prydligt när eleverna kommer tillbaka. Dock hann jag knappt sluta innan Sven frågade om jag kunde jobba imorgon.


Don't cry because it's over

Jag har det senaste året fått lära känna en helt fantastisk skolklass. Och den klassen ska jag lämna nu. Mitt år har passerat och nu är det dags att sluta. Och det är jobbigt. Jättejobbigt.

Vi har liksom gått igenom en del tillsammans. Nämligen 4 olika lärare, tjaffs, trams och skratt. Trots detta har vi klarat oss galant. Visst har vi haft motgångar men vi har kämpat oss igenom det, tillsammans.

Visst har det funnits dagar då jag har morrat och gått hem och varit helt slut för att dem varit bråkiga och uppe i varv men i slutänden har jag trots det alltid sett fram emot nästa dag, för dem har alltid fått mig att skratta och trivas.

Så det är med en smula sorg, men samtidigt lycka över att jag fått lära känna så härliga kids, jag går till jobbet imorgon, då det är sista dagen med min första "egna" klass.


Senaste nytt

Har varit ute på Singö sedan i onsdags kväll, där av noll uppdatering.

Bilderna är lite random utvalda från helgen!


Cravings

Har insett att jag är förbaskat svag för milkshakes. Favoriten är bananchoklad!

Vilken är din favorit?


I'm pretty sure it ruled

Fucking fabulous. Det är sammanfattnigen av gårdagen med arbetskamraterna. Helt stört och så sjukt kul. Jag var hemma strax efter 06.30 imorse och har ännu inte återhämtat mig!


Uppladdning

Ursäkta tystnaden som rått. Min ursäkt är att jag laddat upp för denna helg. Jag har sprungit på stan, städat och det ena med det andra.

Idag har jag ett gäng jobbarpolare som kommer över. Vi har taggat i över en veckas tid för det här så jag vågar knappt tänka på hur det kommer att sluta..!

• Medlem i Swedish Bombshells
• Bloggare för blogg.ses Ruff Diamonds

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, fruktiga drinkar, underkläder och pinupkulturen. Jag slår även gärna ett slag för kroppspositvitet!

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: MissBabyPeaches@hotmail.com.