Don't cry because it's over

Jag har det senaste året fått lära känna en helt fantastisk skolklass. Och den klassen ska jag lämna nu. Mitt år har passerat och nu är det dags att sluta. Och det är jobbigt. Jättejobbigt.

Vi har liksom gått igenom en del tillsammans. Nämligen 4 olika lärare, tjaffs, trams och skratt. Trots detta har vi klarat oss galant. Visst har vi haft motgångar men vi har kämpat oss igenom det, tillsammans.

Visst har det funnits dagar då jag har morrat och gått hem och varit helt slut för att dem varit bråkiga och uppe i varv men i slutänden har jag trots det alltid sett fram emot nästa dag, för dem har alltid fått mig att skratta och trivas.

Så det är med en smula sorg, men samtidigt lycka över att jag fått lära känna så härliga kids, jag går till jobbet imorgon, då det är sista dagen med min första "egna" klass.

Doris

Det är väl egentligen aldrig lätt med "avslut". Själv är jag den som lipar varje gång :')hahah Men man får ju tänka istället vilka fina minnen man har fått och hur många nya fina minnen man kommer att få bygga upp i framtiden sen:)

Svar: Nej, det är sant det. Håller tummarna på att det blir ändringar i sista minuten så att jag får vara i klassen i ett år till! Men den har gett mig massor och det vet dem om! :)
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com