8 bekännelser

Både Doris, Sara och Johanna bjöd på utmaningar till den som var intresserad i sina bloggar. Jag kände lite som så att jag inte hade något bättre att skriva om än en massa klagande så jag godtog utmaningen.
 
1. När jag gick i 7:an gjorde jag och mina tjejkompisar teckningar med namnen på alla de killar i vi tyckte var snygga och så satte vi upp dem längst med taket på en vägg i mitt rum. De som vi inte visste namnet på gav vi smeknamn som representerade kännetecken, eller liknande, på dem. Några exempel var Svampen, Klacken-Killen och Älskling.
 
2. Jag har väldigt lätt till tårar.
 
3. När jag var liten var jag mobbad. Otroligt ofta blev det så att jag blev retad eller pickad på och kom hem med krokodiltårar. (Jag var en liten tjock pojkflicka.) En gång rymde jag t.o.m från skolan för att jag var så ledsen och arg. På den tiden hade jag hade 3 kompisar varav den ena var för rädd för att säga ifrån, den andra lika tystlåten som jag och en tredje som föll för grupptrycket. Den första är idag min bästa killkompis. Den andra har jag ingen kontakt med alls och den trejde är en utav mina bästa tjejkompisar.
 
4. När jag gick i högstadiet umgicks jag med 3 kurder och pratade nästan precis som dem. Med brytning alltså. Det var hemskt. Vem trodde jag att jag var liksom, haha?!
 
 
5. Jag har aldrig haft ett förhållande.
 
6. Jag lekte med barbie i hemlighet ända tills jag började i 8:an. (Nu ligger dem nerpackade i en kartong i förrådet.)
 
Jag hade en barbie precis som den längst till höger.
 
7. År 2006 följde jag Idol slaviskt då jag hade en crush på deltagaren Johan Larsson.
 
Johan Larsson från Idol 2006.
 
8. Jag älskar cupcakes. Dock bara att titta på dem då dem är alldeles för söta för min smak.
Johanna Retrolover Alm

Kul att läsa! Kram påre

Svar: Åh, vilken tur! :)
BabyPeaches

nickolina

åhh så roligt att läsa :D ha en fin dag :D

Svar: Glad you liked it ! :D
BabyPeaches

BabyStrange

Ja vad är grejen med cupcakes? De ser så himla goda ut men är det inte!

Svar: Exakt! Smakar inte alls bra!
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com