Progress

Började dagen med att vara sur och grinig. Har dock bytt ut det nu. Jag har bytt ut det mot stolthet.
 
Jag har alltid varit liten och överviktig. Ända sedan jag var liten. Tyckte till en början om att springa runt och röja men då det blev jobbigare och jobbigare för varje gång jag sprang så tappade jag tillslut motivationen. Det var liksom inte kul att springa om det skulle bli så pass jobbigt att andas att det gjorde ont. Till slut visade det sig att jag hade astma. Ansträngningsastma. Detta gjorde att jag inte ville prova på några sporter eller liknande för jag kände att jag inte alls var lika bra som de andra barnen.
 
I högstadiet blev det så att jag skolkade från idrotten då och då. Jag "glömde" mina idrottskläder allt för ofta men tillslut såg jag iaf till att ha ett "godkänt" i slutbetyg. I gymnasiet hatade jag nog idrotten som mest, då jag inte orkade särskilt mycket som hade med kondition att göra. Tack och lov så hade jag, både på högstadiet och på gymnasiet, fantastiska lärare som peppade och trodde på mig; så till slut kämpade jag mig till ett "G" i betyg även där.
 
Idag har jag, efter ca 3 veckors träning, gått från att knappt klara av att kuta runt i 3 - 4 minuter utan att flåsa och få ont till att klara av 30 min (ca 8 km) i sträck på en crosstrainer utan smärta men med ett hälsosamt flås.
 
Jag är sjukt stolt över mig själv. Fuck yeah.
Saga

Det är så himla gött när man väl kommer igång! :) Satte i gång ordentligt med träning i januari och det känns super! Synd jag inte bor närmre hade lätt hängt med dig på gymrundor isf! :( Men keep up the good work och var stolt över dig själv, bra jobbat!!! :D

Svar: Tack Saga! Det känns grymt! Hade varit kul att ha en partner in crime :D
BabyPeaches

Sara

Jätte härligt! Bra jobbat och keep up the good work! :)

Svar: Tack goa du! :)
BabyPeaches

Maddiie

Bra jobbat, fan vad duktig du är! :)

Svar: Tack Maddie! Vad glad jag blir! :D
BabyPeaches

MissC

Härligt! Bra kämpat! Har också haft svårt för träning (och gymnastik lektionerna) speciellt kondition (styrka går bättre) men idag kom jag också igång igen och gick till gymmet ^^. Blev peppad av att läsa detta. Känner igen mig till viss del.

Svar: Tack snälla! Vad roligt att få inspirera lite! You go girl :) Vi fixar det här!
BabyPeaches

Doris

Du är GRYM! :)

Svar: Tack Doris! :D
BabyPeaches

Sara

Duktiga du!:)

Svar: Tack Sara! :)
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com