I minneslunden

Där satt jag, alldeles ensam, i strålande solsken och lät tårarna rinna.

Idag, för ett år sedan, somnade du sakta in med Morfar vid din sida. Du kämpade otroligt länge och var så tapper men tyvärr så var sjukdomen starkare och Du var tvungen att lämna oss.

Idag är första gången jag varit till minneslunden. Det tog ett år. Jag satt där i mina egna tankar och lät mig själv försvinna iväg i minnena med dig. Jag grät och skrattade samtidigt. Det gjorde ont att minnas men samtidigt var det så skönt att få vara där och göra det själv. Att bara släppa allt och låta tårarna rinna.

Jag saknar dig min fantastiska Mormor och min kärlek till dig går det inte att sätta ord på. Jag älskar dig och en dag kommer vi att ses igen.


Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
• Medlem i Swedish Bombshells
• Bloggare för blogg.ses Ruff Diamonds

Jag heter Ellinor och är en twentysomething plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, fruktiga drinkar, underkläder och pinupkulturen. Jag slår även gärna ett slag för kroppspositvitet! Jag bor en bit utanför Uppsala med min fästman och varannan vecka har vi även hans två barn hemma.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: MissBabyPeaches@hotmail.com.