Svar på frågestunden: Del 1

Vilket är ditt absoluta favoritplagg?
- Oj, vad svårt! Jag vet faktiskt inte. Måste nog bli min leopardkofta eller någon utav mina klänningar! Den med körsbären kanske..

Vilka är sommaren 2013's måsten?
- Hm.. jag måste nog iaf säga Västerås Power Meet. Det är nog mitt enda stora måste. Kommer inte kunna åka på så mycket grejer i sommar ser det ut som. Jo, vänta, minst en grillning vid Ulva Kvarn på en veteran-tisdag måste göras också!

Vad är det värsta Äntligen Hemma skulle kunna göra om de kom hem och gjorde om något hemma hos dig?
- Det skulle nog vara om allt gjordes om i någon hypermodern stil som jag inte alls gillar. Att de gjorde om till något som absolut inte var "jag". Eller gjorde något som var jättesvårt att hålla rent. Jag sätdar liksom gärna men inte när det är en massa sjukt små detaljer.

Vad är det mest romantiska du har gjort för någon annan?
- Jag har aldrig haft någon att göra romantiska saker för, mer än mig själv. Men jag är väldigt romantisk av mig. Nästan lite löjligt romantisk.

Vilken egenskap hos dig själv är du mest stolt över?
- Att jag är omtänksam tror jag. Jag sätter ofta andra före mig själv. Det är dock inte alltid en bra sak.
Sara

Såå kul att läsa :D

Svar: Haha, vad bra! :)
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com