Svar på frågestunden: Del 2

Vilken är din favorit färg?
- Jag älskar pasteller. Favoriten är mintgrönt!

Vad trivs du bäst i?
- Det beror helt på var jag är någonstans. På jobbet trivs jag bäst i jeans, det är smidigast. Då jag jobbar med barn så måste jag ha lite tåligare kläder som kan ta smuts. Fina klänningar med fluffiga underkjolar trivs jag bäst i till fest!

Vilket är ditt bästa resmål?
- Mina bästa resmål är nog Dublin och London. Iaf när det kommer till "storstäder". Annars är det Thailand som gäller. Och nej, jag kan omöjligt bara säga ETT ställe.

Om du fick bostätta dig vart som helst på jorden, vart skulle de vara?
- Jag måste nog helt ärligt säga att jag skulle kunna bo här där jag bor nu. Jag har nära till det mesta. Det tar 30 min att åka till Uppsala med bussen och sommartid så finns det badplatser endast 20 min bort. Jag älskar att ha det lantliga med skog och härliga gräsmattor samtidigt som jag har stadslivet en busstur bort!

Har du tatueringar?
- Nej, jag har inga tatueringar. Tyvärr. Har flera stycken som jag vill ha men har lite hinder att ta mig över först.
 
Det var dem sista frågorna! Hoppas ni lärt känna mig lite bättre nu!
Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com