En födelsedagspresent 2

När jag fyllde år fick jag en annan väldigt efterlängtad sak, nämligen en ny tv. Den gamla tjockisen jag haft åkte ut genom dörren snabbare än ni kunnat ana och plötsligt hade jag både kanaler och bra bild!
Victoria's Secret

Både jag och Johanna var överrens om att vi skulle göra ett besök på Victoria's Secret  när vi var i London och så blev det. Med mig hem fick jag fem body mistar. Tre till mig själv och två i födelsedagspresent till Syster Liten.
 
Har trott att alla överdrivit med hur gott dom lukar men icke. They're heaven!
 
Här ser du mina 3 dofter. Amber Romance, Pure Seduction och Coconut Passion.

Tower Bridge

När vi vaknade på onsdagsmorgonen var vi sjukt trötta och hade lätt kunnat sova lite till men vägrade slösa bort våra sista timmar i London på sömn. Istället klev vi upp, packade våra väskor och stack sedan iväg på lite sightseeing.
 
Självklart var jag otroligt ohälsosam och åt, once again, en "Full English breakfast".
 
Utsikten ifrån Tower Bridge.
 
 
Tower Bride i all sin prakt.
 
 
Typiska turistbilder.

When I got to meet Lee Ryan

The best part of my London trip took place after the concert.
 
It was freezing. I was wearing ballerina shoes, a leather jacket and a scarf on top of my jeans and peplum top. Jo was wearing a simular jacket and heels. At the end of October. Not so smart, we knew that. (Like we cared? We had to look smashing, lol.) I could barely feel my toes but still we refused to leave and when Jo said she was cold I didn't think twice of giving her my scarf. Leaving was not an option.
 
After a long wait the lads started coming out for a few minuites at the time. When we waited for our turn to talk to Antony my hands shook so badly I could barely hold my iphone. And that wasn't from the cold. It was adrenaline.
 
Me and Antony.
 
Duncan only poped out for a short visit and the only picture we got with him was one we took paparazzi style.
Lee was out for 2 short visits and promised that he would come out again to take pictures with every one of us who wanted. And he did. After a little more than 2 hours he came out. At that time (around 2 o'clock in the morning) we were "the first in line" by the fences and I got my wish. I finally got to meet the most gorgeous man I've ever layed my eyes on. I got a hug and a picture with him. This might have been the 3 happiest minuites of my life; and I couldn't say a thing. I might've stuttered "Oh my god." or "Thank you." I can't really remember, lol. I guess I had a kind of black out.
 
Lee Ryan and me.
 
As you can see trying to end up good on a picture with Lee Ryan turned out to be impossible for me. I was trying so hard to breathe normally, stay calm and come up with something good to say that looking good was forgotten, haha. (I don't really care anyway. He's gorgeous enough for both of us, lol.)
 
I'm still losing my mind a little evey time I see this picture. The happiness I felt and still feel can't be explained. I mean, even if I did explain there are not many people who would really understand.
 
The only disapointing thing was that we didn't get to meet Duncan and Simon properly.
- But that only means that we gotta go to another concert. So it's not really bad at all! ♥
 
Any way, I'll never forget this night. The 22nd of October 2013. A night I had waited for since I was 13 years old.
 
(This is written in English so that my friend Michelle can read it.)

Det blir inte alltid som man tänkt!

Lördagen skulle vara en hemmakväll med vin och mat men resulterade i förfest, drinkar, shots och utgång med ett gäng härliga brudar.

Sov hos Johanna och fick sedan rena hotellfrullen när jag vaknade på söndagsmorgonen.


Hockeykväll

Hockeykväll ikväll. AIS - Karlskrona. Pausunderhållningen bestod utav en minimatch med kottar födda 2006 som var hysteriskt små på den stora isen.


Roulette Tour 2013

Klockan var strax innan 21.30 och killarna studsade ut på scenen. "We Got Tonight" drog igång och ljudet från både musik och fans exploderade. Showen var igång.
 
Där efter följde både gamla och nya låtar. Vi fick se porriga moves till "Break you down". Vi fick sjunga med till "One love", "U make me wanna" och "Fly by". Vi (iaf jag, no doubt about it) grät till "If you come back" och "Breathe easy". Vi fick hoppa så att hela balkongen vi satt på skakade till "Sing for me" och vi fick dansa oss trötta till varenda up tempo-låt.
 
Vi skrattade, vi grät, vi skrek, vi dansade, vi tjoade, vi hoppade och vi hade galet mycket fjärilar i magen. Vi kände oss som dom två 14-åringarna vi en gång var när vi flippade ut hemma framför tvn och det var utan tvekan helt fantastiskt och värt varenda minut av väntan.
 
Blue live @ Hammersmith Apollo den 22:a oktober 2013.

Farsdag & födelsedag

I år inföll fars dag och Syster Litens födelsedag på samma dag. Det firade vi med tacos till middag!
I väntan på konserten

Det var nog inte förrän vi stod utanför Hammersmith Apollo som vi insåg att det verkligen var på riktigt. När våra ögon läste "Blue" över entrén och tiden började gå oerhört långsamt. Eller ja, det kändes iaf så för oss, haha.
 
 
När vi sedan äntligen tagit oss in konserthallen så följde en lååååång väntan och så även två förband. Och i vår otåliga väntan så vart det en del bilder, haha!
 
 

A little party never killed nobody

I lördags hade Syster Liten födelsedagsfest. Hon bjöd på både tårta, bål och trevligt sällskap. Strax innan tolv försvann vi ut på krogen där det blev alldeles för mycket av både karaoke, kamikaze och bittra pippi-wannabes, haha!

Helt grymt bra kväll och jag är så nöjd!


Preparing for the night of our lives

När vi kom tillbaka till hotellet vid 16-tiden på tisdagseftermiddagen var vi sjukt stressade. Vi skulle hinna käka middag, duscha, förfesta, klä oss och göra oss oslagbart snygga innan taxin, som den fantstiska hotellpersonalen beställde åt oss, anlände kl 18. Det här vart ju då katastrof eftersom vi var två superexhalterade brudar som skulle få se dom snyggaste männen vi vet live under en stor konsert som vi drömt om i typ 10 år.
 
Vi for omkring kors och tvärs i detta lilla hotellrum med smink, hårborstar, handukar och gud vet allt med Blue-låtar som flödade i vår medtagna högtalare. Johanna dansade näck med ett glas rött i handen. Personalen sprang i ett och levererade strykjärn, strykbräda, gafflar och skedar som vi bett om. Vi skrattade. Vi sjöng. Och taggade som fan. Det där med att äta hann vi inte med alls.
 
 

En födelsedagspresent 1

För strax över en vecka sedan fyllde jag år och då fick jag en alldeles fantastisk present av Syster Liten. Något som jag letat efter i över 2 år.
 

En collagejacka. En som funkar i både vår -och höstväder.
 
Jag har liksom inte hittat någon i bra storlek och om det varit så att den passat så har den kostat över 2000kr. Men nu, nu har jag en. Och jag älskar den.

Shopping from London

Här kommer lite mer shopping från Primark.
 
Det började regna, kan ni tänka er? Så ja, det inhandlades ett paraflax.
 
 

Just sayin'
A full English breakfast

Nöjd tjej utanför hotellet innan vi gav oss iväg på jakt efter frukost.
 
På tisdagen var vi uppe i lagom tid för att kamma till oss och leta upp ett frukosthak. Vad det hette minns jag dock inte men bra käk fanns det iaf. Och som ni ser var jag allt utom nyttig och drog en "Full English Breakfast with poached eggs". (Nej, jag åt inte upp allt. Då hade jag nog kastat upp det igen.)
 
 
När vi sedan var mätta och belåtna masade vi oss iväg till "The tube" och drog igång dagens shopping. Dock hann vi inte med så mycket butiker som vi hade velat då vi ville tillbaka till hotellet i bra tid för att hinna äta och fixa oss innan det var dags för resans huvudnummer.

All hands on deck!

Så här såg jag ut på inflyttningsfesten i lördags!
It's a shame I won't be at "Rock at Sea"

Det senaste inköpet har anlänt! Jag älskar den!
 


 

På äventyr med lill-kusinen

Hade en ledig dag från jobbet i fredags och den spenderade jag med min kusin Markus på stan. Vi käkade på donken och gick sedan och såg Smurfarna 2 på bio.• Medlem i Swedish Bombshells
• Bloggare för blogg.ses Ruff Diamonds

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, fruktiga drinkar, underkläder och pinupkulturen. Jag slår även gärna ett slag för kroppspositvitet!

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: MissBabyPeaches@hotmail.com.