Preparing for the night of our lives

När vi kom tillbaka till hotellet vid 16-tiden på tisdagseftermiddagen var vi sjukt stressade. Vi skulle hinna käka middag, duscha, förfesta, klä oss och göra oss oslagbart snygga innan taxin, som den fantstiska hotellpersonalen beställde åt oss, anlände kl 18. Det här vart ju då katastrof eftersom vi var två superexhalterade brudar som skulle få se dom snyggaste männen vi vet live under en stor konsert som vi drömt om i typ 10 år.
 
Vi for omkring kors och tvärs i detta lilla hotellrum med smink, hårborstar, handukar och gud vet allt med Blue-låtar som flödade i vår medtagna högtalare. Johanna dansade näck med ett glas rött i handen. Personalen sprang i ett och levererade strykjärn, strykbräda, gafflar och skedar som vi bett om. Vi skrattade. Vi sjöng. Och taggade som fan. Det där med att äta hann vi inte med alls.
 
 
Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com