Roulette Tour 2013

Klockan var strax innan 21.30 och killarna studsade ut på scenen. "We Got Tonight" drog igång och ljudet från både musik och fans exploderade. Showen var igång.
 
Där efter följde både gamla och nya låtar. Vi fick se porriga moves till "Break you down". Vi fick sjunga med till "One love", "U make me wanna" och "Fly by". Vi (iaf jag, no doubt about it) grät till "If you come back" och "Breathe easy". Vi fick hoppa så att hela balkongen vi satt på skakade till "Sing for me" och vi fick dansa oss trötta till varenda up tempo-låt.
 
Vi skrattade, vi grät, vi skrek, vi dansade, vi tjoade, vi hoppade och vi hade galet mycket fjärilar i magen. Vi kände oss som dom två 14-åringarna vi en gång var när vi flippade ut hemma framför tvn och det var utan tvekan helt fantastiskt och värt varenda minut av väntan.
 
Blue live @ Hammersmith Apollo den 22:a oktober 2013.
Johannas Retro & Rockabilly

Åh härlig känsla! Var flera år sen jag var på en större konsert med så stora band :)

Svar: Det var helt jävla amazing!
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com