London calling

Två brudar, hyffsat flygrädda, klarade sig helskinnade igenom hela flygresan. Dock inte utan att det han bli panik både en och två ggr redan innan vi ens stigit på planet. Dels för att först verkade det som att Johanna inte fick flyga med sitt pass för att enligt Norweigans själv-incheckning måste passet vara giltigt minst 1 månad efter avresa (Detta visade sig inte gälla när man gjorde incheckningen vid bemannad disk.) och dels för att vi var alldeles för sega med att äta och typ fick springa till gaten för att dom helt plötsligt ropade "final call".
 
Förväntansfulla tjejer ombord på planet.
 
När vi väl landat och kommit ombord på Gatwick Express som skulle ta oss in till Victoria Station gick allt som smort. Vi var fnissiga och fulla av förväntan över att vara i fantastiska London igen och att få förverkliga drömmen sedan 10 år tillbaka; att få se "pojkbandet" Blue.
 
Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com