Hello September

Den här sommaren har jag upplevt både otrolig smärta, sorg och även fantastiska ting. Jag gick igenom massor på kort tid och det var otroligt omtumlande. En del tack vare en total främling, som dök upp alldeles i rättan tid och en annan pga the Mighty Man above.

Det var länge sedan jag grät så mycket som jag gjort under den här sommaren men det var också länge sedan som jag var så glad åt något.

Det har varit en berg och- dalbana med många djupa dalar men med hjälp av mina fantastiska vänner har jag tagit mig igenom det.

Vissa saker är ännu ouppklarade men jag har bestämt mig för att jag får ta det den smällen sen för nu kommer hösten och jag har the biggest event of my life (iaf hittills) bokat i oktober. Jag har ett nytt jobb och jag tror också att jag skymtar ett körtkort långt bort i fjärran.

Förhoppningsvis blir det bara bättre nu.

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com