Fuck cancer

För någon vecka sedan gjorde jag äntligen slag i saken och beställde världens snyggaste armband. Idag fick jag hem det i brevlådan och jag satte det på handleden så fort jag slitit upp paketet.


Det här är för min Mormor. Hon som fick bröstcancer för länge sedan och spöade skiten ut det. Hon som flera år senare fick lungcancer. Hon som gett allt för att spöa bröstcancern och inte orkade en omgång till. Hon som förlorade kampen i maj år 2012.

Det här är för min Farfar. Han som vägrade att ge upp, han som kämpade tills han bara var skinn och ben. Han som förlorade kampen i oktober år 2006.

Det här är för min Morfar. Han som fick cancer när jag var bara barnet. Han som hade "turen" att få en "godartad" tumör och fick bort skiten. Han som varit cancerfri sen dess.

Det här är för alla er som någonsin kämpat emot någon form av cancer. För alla er som klarat det. För alla er som fått era älskade slitna ifrån er. För alla er som hållit masken och sagt "det ordnar sig". För alla er som kämpade in i det sista och för alla er som fortfarande kämpar.

Be strong. Tillsammans kan vi finna bot.
FUCK CANCER.
Emma

Fint skrivet. :) Hatar cancer mest av allt. Det är snart ett år sen min pappa flytta upp till himlen. :(
Men måste tipsa om att 20kr av varje sålt smycke jag säljer+ min kompis som säljer mössor/pannband till stora och små går till Cancerfonden. Hela februari. @rockastellaa och @guldfiskens Så in och shoppa. :)

Svar: Tack. Det är en för jävlig vidrighet att drabbas av cancer. Ingen ska behöva gå igenom det. Jag har läst mycket du skrivit om din Pappa och det har fått mig att gråta många ggr. Du är så stark. Kram till dig tjejen!

Jag ska absolut gå in och ta mig en titt på era smycken! :)
BabyPeaches

Johannas Retro

Va fint av dig! Cancer är något som är bekant för oss alla och som man hoppas en dag är utrotad och inte finns längre.
<3

Svar: Nöjet var helt på min sida vill jag lova!
Så himla sant, Johanna! Bort med skiten!
BabyPeaches

Emelie

Usch för cancer! Ska också ta och beställa ett armband - på en gång!

Svar: You go girl! :)
BabyPeaches

MissC

Fint skrivet. Cancern tog min morfar från oss.

Svar: Tack.

Fruktansvärt. Kram!
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com