I ♥ Skirts

Dessa två kjolar får mer än gärna flytta hem till mig!
 
 
Du hittar dem här.

A gorgeous Hudson

Tisdagsträff i Ulva Kvarn, juni 2014.
Foto: Ellinor. E

En bästa vän i värmen

Något av dessa hade inte varit fel att ha med sig i denna värme.
Vilken färg hade du valt?
 
Du hittar dem här.

Beauties in a row

American Car Show Norrtälje, juli 2014.
Foto: Ellinor. E

Följ mig på Instagram!


Min helg i bilder

Singö för hela slanten!


Wanties from El Bastardo

Du hittar allt här.

Dagsutflykt

Försvann iväg till Singö över dagen tillsammans med Syster Liten och Madde. Vi har badat för hela slanten. Och solat. Och ätit. Och åkt båt. Bara glassat rent ut sagt.
Now that's an awesome weekend

I fredags när jag kom hem hann jag bara  dumpa väskorna och kasta i mig lite mat innan det var dags att fara iväg igen . Det vankades nämligen umgänge i Österbybruk!


Lördagen bjöd sedan på en dagsutflykt till Singö tillsammans med Syster Liten, Emelie och hennes kids. Hann även med lite kvalitetstid med min fina vän Klara som också var ute på ön.


En tillfällig inneboende

Från och med idag boar min mysboll med mig och Syster Liten i fyra dagar! Lycka!


Åland; dag 3

Sista kvällen på Åland blev en utekväll. Sara och jag åkte in till Mariehamn och spenderade ett par timmar ute på "Lilla Holmen" innan vi mötte upp min vän Troberg för att ta några kalla i hamnen. Det ultimata avslutet på vistelsen blev sedan ytterligate ett dopp i månskenet innan vi somnade!
Rea hos Miss Mole

Jag skulle inte ha något emot att plocka hem dessa tjusiga ting ifrån Miss Moles rea!
 
 

Åland; dag 2

Onsdagen tillbringade vi med att sova groteskt länge. Vi klev inte upp förrän vid 13.30-tiden och sedan stack vi iväg till Gelateria Anna & Aldo där vi tryckte i oss makalöst goda glassar (Är ni på Åland så måste ni leta reda på stället. Helt sjukt gott var det.) för att sedan käka middag på hemmaplan och spendera kvällen nere på bryggan med skitsnack, alkohol och nakenbad i månskenet!
 
 

A gorgeous car

American Car Show i Norrtälje, juli 2014.
Foto: Ellinor.E

Minisemester på Åland

Just nu befinner jag mig på Åland. Här kommer jag att stanna tills på fredag.
 
Igår blev det en liten nostalgitripp till Kattnäs Camping, mummsande av två saker man måste förtära när man är på Åland (Muumi och finsk korv) och lite gott att dricka innan jag tog mitt förnuft till fånga och gick till sängs efter att ha varit på farande fot sedan kl 05.30.
 

50 Shades of Grey underwear

 
Vill ha, vill ha, vill ha!

Bad, kissekatter och grillmiddag

I bilen på g hem från Norrtälje i lördags bestämde vi oss för att vi skulle ta oss ett dopp vid Badholmen och sedan grilla hos Sanna. Sagt och gjort. I vattnet var det nästan för varmt (på riktigt alltså) och maten var gudomlig!
 
Sanna ger sin katt Blixten vatten ur en spruta. Han ÄLSKAR det.
 

American Car Show Norrtälje

I lördags var jag iväg på ACS i Norrtälje för första gången och det var grymt. Uppsalas ACS är pytteliten i jämförelse så det var riktigt kul att åka iväg. Det jag är lite bitter över är att mitt sällskap tyckte att det var för varmt och ville åka hem vid 15-tiden så jag missade tyvärr Eva Eastwoods spelning. Bortsett från det så var det ett perfekt sätt att spendera en lördag på!
 
 

Power Meet 2

Här kommer lite blandade bilder ifrån Power Meet.
 
 

Dagskryssning

Har spenderat dagen ute på havet tillsammans med Becca. Vi tog oss en tur med Eckerölinjen för att goffa bruchbuffé och njuta i solen. (Ja, okej, vi ville fylla på våra barskåp också men bara i smyg..)
 

Power Meet 1

Åkte ner till Powet Meet i torsdags men höll oss på hemmaplan då. Fredagen där emot bjöd på rundvandring i Erikslund innan vi gjorde oss iordning och försvann iväg till Rampen och cruisingen. Där blev det alkohol, häng med sköna göteborgare och cruising i Cadillac.


Ford Pickup

Ulva Kvarn, juni 2014.
Foto: Ellinor. E

New nails

I måndags kväll var jag iväg och fixade mina naglar. Äntligen liksom!
 

Nytt i garderoben

Var på stan i måndags eftermiddag. Gick in på Kappahl och fastnade för ett linne med ankare och ett set med underkläder med prickar och spets. Love it.
 

Imorgon är det dags!

Stämningsmusik och packning pågår idag. Imorgon bär det av till Västerås för Powet Meet hela helgen!


Thunderbird dashboard

Ulva Kvarn, juni 2014.
Foto: Ellinor. E

Ett extraknäck

För ungefär en månad sedan fick jag en förfrågan om att styla och fotografera min vän Emma, hennes syster, deras mamma och en vän till deras familj inför en 50årsfest med 50-talstema. Jag tackade glatt ja och i lördags var det äntligen dags. Jag fixade hår och smink på de fyra tidigare nämnda och stod för fotografering av alla gäster i deras härliga outfits.
 
Det var hur kul som helst och jag gör det mer än gärna igen!
 
Piffade och klara!

Tisdagsträff i Ulva Kvarn

I tisdags var jag iväg på en träff i Ulva igen. Inte riktigt lika mycket fint att titta på som förra gången jag var där men jag var nöjd endå!
 
 
• Medlem i Swedish Bombshells
• Bloggare för blogg.ses Ruff Diamonds

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, fruktiga drinkar, underkläder och pinupkulturen. Jag slår även gärna ett slag för kroppspositvitet!

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: MissBabyPeaches@hotmail.com.