Ett år går fort

I torsdags var det dags för skolavslutning. Två stycken för min del.
 
Först var det dags att skicka 2:orna, som jag haft i ett års tid nu, på sommarlov. Och, tyvärr, att säga hej då. (Jag får tyvärr inte vara kvar på skolan i höst.) Att säga hej då gjorde mina elever genom att ge mig massor med fina teckningar, blommor och kramar. Finalen blev en attack-kram av en hel hög med ungar och den var så pass kraftfull att jag nästan tappade balansen!
 
När kramkalaset på jobbet var slut for jag direkt iväg på nästa avslutning på skolan där jag jobbade förra året för där var det dags för min första "egna klass" att gå ut 5:an. Jag hann med både deras roscermoni och utdelningen av betyg i klassrummet och det är jag mina kollegor, som gav mig några timmar ledigt, evigt tacksam för. Jag hade blivit så ledsen om jag inte hade fått vara där.
 
Jag tycker själv att jag ser ut som en mupp på bilden men jag tycker att man ser att jag ä både glad och rörd så jag bjuder på den.
Bilden är tagen av Uppsalafotografen.
Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com