Hej då Gamlis

Och så hade den passerat, den sista dagen på jobbet. Och med den kom en massa tårar. Tårar som jag inte hade räknat med.
 
När jag ropade hej då innan jag gick hade jag inte räknat med att en så där 30 fritidsungar skulle springa över skolgården och kasta sina armar om mig och ropa "Nej, du får inte!" eller "Hej då Ellinor! Du måste komma och hälsa på oss!". Jag hade heller inte räknat med att mer än ett halvt fotbollslag (elever som inte går på fritids över sommaren) skulle springa ifrån sin uppvärmning, trots att deras ledare sa ifrån, för att få kramas en sista gång när de såg mig vid bussen på andra sidan gatan. (Kunde inte bussfan ha varit 10 minuter sen när man for once ber om det?!) Då kände jag att dessa barn har satt sina spår hos mig trots att jag dagligen skällt på dem som en vettvilling och trots att jag i början tänkte ge upp för att det tog så mycket av min energi att vara arg hela tiden och att jag många ggr inte orkat med mer än att äta och sedan sova när jag kom hem. Men vet ni? Jag är glad att jag fortsatte kämpa för jag har lärt mig massor och jag har gjort skillnad. Och man vet att när t.o.m de tuffaste killarna kommer fram och kramas med fröken på hennes sista dag, då har man gjort något rätt.
 
Till sist:
Ett stort tack till mina kollegor som trott och fortfarande tror på mig. Tack för att ni stött mig när det varit som tuffast och tack för att ni hjälpte mig när ni såg att jag inte längre orkade hålla masken. Tack för alla skratt och tokigheter. Tack för allt. Jag kommer att sakna er.
 
Hej då Gamlis.
Johannas Retro & Rockabilly

Finis! Åh va trist men samtidigt kul!
Vad ska du göra nu då gumman? Kram på dig <3

Svar: Tack sötnos! Jag vet inte vad det blir. Något liknande skulle jag tro iaf! Kram <3
BabyPeaches

Anette

... och vi kommer att sakna dig, ditt skratt, dina härliga kläder och härliga hår. Så - ja, du kommer att vara saknad, men inte glömd :)
Kram på dig och ha en skön sommar!!!

Svar: Tack snälla goa Anette! Right back at ya. Kram!
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com