Tips på smyckesförvaring

I need your help dear readers. Jag är ute efter något att förvara mina smycken i. Typ som den här, här under, från ikea. Var bombsäker på att jag skulle ha den fram till dess att jag såg den i butiken. Då var jag inte lika förtjust i färgen längre.
 
Vet ni om det finns något liknande till ett bra pris? Alla tips är välkomna!
 
 
Emelie

Åh va fin! En sådan vill jag också ha!

Sv: tack för omtanken <3

Svar: Finns på ikea, var inte dyr alls :)

Så lite så <3
BabyPeaches

Elin

På IKEA finns det en ny förvaringsserie, som bl.a. innehåller en stor "skumgummiplatta" som det är urgröpta fack i för smyckesförvaring som man sedan lägger in i sin garderob. Det låter helt muppigt nu när jag beskriver det, haha, men det är riktigt smart :)

Har letat som en tok på IKEA's hemsida efter denna nya garderobsserie, hittar inget. Men den heter iallafall "KOMPLEMENT", så kanske "KOMPLEMENT Smyckesförvaring" är något att fråga efter? :)

Svar: Såg den när jag var där senast och köpte garderoben. Den ingick dock inte i min budget och är inte den typen jag vill ha.. har inte SÅ mkt smycken, haha. Men den är jäkligt lyxig! Är ute efter något mer ask-aktigt att ha som en del av detaljerna i rummet :)
BabyPeaches

Hot Rod Hellcats

Åh va fin! Var finns dom? Behöver ny ^^ fanns det fler färger? :)

Svar: Ja, den är alldeles lagom. Jag gillade dock inte färgen. Och hittade bara den gula fast jag tolkade hemsidan som att det skulle finnas fler. Jag vill hellre ha en ljusrosa eller liknande. Finns på IKEA :)
BabyPeaches

Louise

Gud så fin! Men kan hålla med om att färgen är lite knepig... Jag har mina smycken (några av dem i alla fall) på ett tre-vånings-kakfat som jag fyndade på Gekås för typ 30 spänn :)

Svar: Ja, det var lite så jag tyckte också. Modellen är liksom "JA!" men färgen är inte alls lika tilltalande för mig. Babyrosa eller mintgrön hade varit awesome!
Det är ju också en idé.. Tack för tipset! :)
BabyPeaches

Louise

Sv. Ja det hade varit mycket mycket finare! Vem har egentligen ett sovrum som matchar mörkgult? :P Kan lägga upp en bild på det, har lite färgglada roliga saker på fatet och sedan har jag ett smyckesskrin jämte, och en del smycken ligger tyvärr gömda i skrivbordet för allt få inte plats :P

Svar: Haha, finns nog dom som har det med. Men jag tyckte att den liksom såg smutsig uti varuhuset. Kan ju ha varit ljuset, vad vet jag. Jag trodde den skulle vara mera pastellig.
Ja, det vore ju toppen! Behöver massa inspiration angående det, haha! :)
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com