Come to mama

Efter att ha väntat och hoppats på att Johannas Rockabilly skulle ta in vita fotbollsstrumpor med svarta ränder (Har letat som en galning över allt men antingen har de varit slut eller bara inte funnits.) så blev jag väldigt glad när jag besökte webshoppen här om dagen. Jag klickade hem både ett par strumpor och den där fina rosringen de har i vitt. Hoppas nu bara att jag kan ha grejerna!
 
Emelie

Åh, hon har så mycket fint! Beställt där flera gånger :)

Svar: Menar det! Det här blir andra gången för mig :)
BabyPeaches

Emma

Det är så snyggt med såna strumpor! Har ett par men inte blivit att jag använt dom. 😳

Svar: Kan inte annat än att hålla med! Jag har inte riktigt listat ut vad jag ska ha dem till än, haha, men det löser jag. Har snöat in lite på knästrumpor atm och just de här ville jag sååå gärna ha, haha!
BabyPeaches

Johanna

Jag köpte mig ett par såna strumpor förra året på PBM men jag har inte använt dom än...vet inte heller vad jag ska ha dom till men jag tycker dom är så snygga.

Svar: Aah, I see. Jag kunde tyvärr inte ha dem (för stora vader) så jag sålde dem vidare. Synd för jag gillade dem verkligen!
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com