Pilsnerdoris utmaning


Jag fick en utmaning av Pilsnerdoris. Själv utmanar jag Michaela, Nickolina och Sara!
 
1. Vilka roliga utflykter och resor har du gjort i år?
Jag har varit på ett helt gäng äventyr i år. Några av favoriterna hittills  har varit Elmia i april, Dublin i juni, Power Meet och min minisemester på Åland i juli och Sthlm Burlesque Festival i oktober. Och så får jag ju inte glömma alla tripparna till mitt älskade Singö, där händer det bara dumheter!
 
Dublin i juni.
 
Singö.
 
Power Meet.
 
 2. Vad är det mest romantiska som har hänt dig under 2014?
Ehm.. Oj, hur ska jag kunna välja? Romantiken har ju flödat! Eller inte.. Nä, nu ska jag inte vara sån. Jag får väl säga att det mest romantiska som hänt mig, hittills under år 2014, var på Power Meet när jag fick en ros av en främmande göteborgare vars bil jag och mina vänner åkte med i.
 
3. Vilket är ditt bästa minne från sommaren 2014?
Ett av de bästa minnena är lätt när jag, Syster Liten och Sara rökte vattenpipa i månskenet på bryggan. Det är de små ögonblicken som räknas!
 
4. Hur firade du din födelsedag? (Och om du inte har hunnit fylla år - hur har du tänkt fira den?)
"Min födelsedag (läs tisdag) spenderades med jobb (Aron fick alla barnen att sjunga för mig i matsalen. Ansiktet matchade håret just då, no doubt about it.), shopping + käk på Gränby C i sällskap av Syster Liten och med att införskaffa min första tatuering."
 
 Min tatuering.
 
5. Vad har du för planer nu till jul och nyår?
Planerna för jul är att inviga den 23:e december med traditionsenlig uppesittarkväll med familjen. Det är det bästa på hela julen. Efter det följer firande med släkten och sedan, as always, utgång på juldagen.
 
Nyår har jag inte en aning om ännu. Jag brukar inte planera nyår särskilt långt i förväg då jag av tidigare erfarenheter lärt mig att det går åt pipsvängen då. (Har inte haft flyt där, haha!) Jag brukar börja planera nyår två dagar innan det är dags, haha, så vi får se vad det blir i år!
Sara

Tack för utmaningen ;) Nu har jag gjort den!

Svar: Toppen, den ska jag läsa igenom! :)
BabyPeaches

Miss Cherry Pinup

Haha jaha var det detta du mena med utmanad xD

Svar: Haha, jajamänsan! ;)
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com