Revlon vs Maria Nila

Jag beställde en ny färgbomb igår.
 
Vanligtvis brukar jag använda Revlons "Nutri Color Creme" men hittade i förra veckan en något knalligare röd nyans och tänkte prova den. Den kommer ifrån Maria Nila och heter "Bright Red". Enligt lyko.se verkar grejerna vara riktigt bra men det vore intressant att få höra från någon "vanlig dödlig" som använt produkten.
 
Så, är det någon av er som provat färgbomberna ifrån Maria Nila? Hur tycker ni i så fall att de var? För -och nackedelar?
 
"Produkterna är sulfat– och parabenfria och innehåller Maria Nilas framtagna Colour Guard Complex som vårdar och skyddar din hårfärg.
Alla produkter är 100% veganska. Colour Refresh tillverkas i Maria Nilas egen fabrik i Sverige."
 
Sara

Har inte provat den utan använder alltid revlons färgbomb på mitt illröda, så om du provar maria nilas variant så får du gärna berätta :) det är ett bra märke på schampoon osv så den kan absolut vara bra!

Svar: Ska bli spännande att prova! I'll let you know hur resultatet blir :)
BabyPeaches

Rockaholicdoll Madness

it´s awesome om man har känslig hårbotten men färgerna är typ lika lite skillnad men inte mycket :)

Svar: Hm.. då får jag la se hur det blir. Min hårbotten skulle behöva något snällt tror jag, haha! Ska prova den imorgon så får vi se!
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com