Dear readers

Har på senaste tiden märkt att det trillat in lite nya läsare och er vill jag hälsa varmt välkomna! Hoppas att ni stannar kvar läääänge!
(Och till er som varit med ett tag: Otroligt kul att ni fortfarande läser!) 
 
När jag nu såg detta kom jag att tänka på att jag nog aldrig gjort någon vidare presentation om vem jag är så jag tänkte att det kanske vore passande nu.
 
Kanske kan du, som ny läsare (och även du som varit med ett tag), lämna en kommentar med en liten presentation om vem du är?
 
Så, vem är jag?
Jag heter Ellinor och fyller 24 år på tisdag. Jag bor utanför Uppsala och jobbar som elevassistent och fritidsledare. Två av mina största intressen är rockabilly och fotografering, vilket är vad bloggen handlar om. Eller ja, det och mitt vardagsliv i en enda soppa. När jag inte håller på med min blogg eller någon form av fotografering så umgås jag mer än gärna med mina vänner, åker på bilträffar eller ser en bra film.
 
I övrigt tycker jag att det är jättekul med temafester, road trips och shopping. Annat som ligger mig varmt om hjärtat är musik, min säng och sushi. Jag älskar sushi. Och många kuddar i sängen. Det älskar jag också. Och glass. Helst "Chocolate Fudge Brownie" från Ben & Jerry's.
 
Något som jag däremot inte alls tycker om är lök. Jag hatar lök i alla former. Vitlöksbröd funkar men inget annat. Annat jag inte alls tycker om är myggor (läs samtliga insekter och flygfän), kaviar, senap och folk som sätter sig själva på en pedestal, tror att de är fuckin' royalty och ser ner på andra.
 
This is me. Ett stycke rödtott i lyxförpackning.
hotrockinpinup

Snygging ;)

Svar: Men durååå! :)
BabyPeaches

Jenn

Gillar din blogg, hamna här i jakt på snygga tips vad det gäller kläder. Du verkar vara en asgrym tjej.
Fortsätt så! Den här läsaren är 33 år o bor mellan Uppsala o Sthlm och älskar veg sushi och min katt :-)

Svar: Åh, vad glad jag blir! :) Vad kul att få lite feeling om en läsare! Himla skoj! Hoppas att du stannar :)

Vad har du för kattsing och vad heter den? :)
BabyPeaches

Sara

Sånt här är alltid så kul att läsa :D

Svar: Haha, vad bra! :D Tänkte att det kan vara kul att veta lite mer om vem som har bloggen!
BabyPeaches

Jenn

Jag stannar :-)
Grattis o grattis till tatueringen, lovar du kommer bli fast,man vill bara fler o fler :-)
Har en ragdoll, går mest under namnet- mammas hjärta eller prinsen!

Svar: Vad roligt! :)Åh, tack snälla! Jag har redan funderat på nästa, haha, så inget är omöjligt.
Ragdoll-katter är ju så galet fina! Tyvärr är jag själv allergisk så kan knappt röra en kissemiss utan att det är kört :/
BabyPeaches

Anonym

Fannie heter jag och kommer från Växjö men befinner mig i Australien för tillfället.Intresserat mig för rockabilly i flera år, sushi galen och totalt läppstiftsberoende.Följt din blogg i evigheter och den är helt underbar, en av de få bloggar jag läser som känns riktigt genuin:)!

Svar: Hej Fannie! Gud vad roligt att läsa! Blev alldeles varm i hjärtat nu! Tack snälla goa du! ❤️
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com