Dress up for Halloween

För ett par veckor sedan fick jag en inbjudan till en halloweenfest. Jag är sjukt taggad då jag älskar temafester men jag har absolut inte en aning om vad jag ska klä ut mig till. Jag har ett x antal uppsättningar av diadem med diverse öron och horn med matchande svansar och flugor men det känns lite tråkigt då det är vad jag varit tidigare.. Att jag dessutom är sämst på att sy och ens följa en tutorial på youtube gör inte saken lättare, haha.
 
Har ni några förslag på något som inte blir för dyrt men som ändå känns som att man satsar lite?
 
Sara

Ååhh, så kul med halloweenfest. Har inte gått på någon på JÄTTEmånga år för vi har alltid planerat nåt annat just den helgen. Tyvärr även i år :(

Vore det inte coolt att klä ut sig till leopard? Typ leopardoutfit och leopardfläckar i ansiktets utkanter och en liten nos på näsan? :)

Svar: Planera in en fest nästa gång då ;) Är ju askul!

Ja det kan ju vara nått.. Har ju faktiskt en leopardklänning i garderoben!
BabyPeaches

Johanna

Varför inte bara ta en av dina vanliga klänningar & måla dig till en suger skull i ansiktet & kanske något liknande mönster på händerna. Gör extremt yviga victory rolls & spraya hela håret i massa olika färger som går att tvätta bort (du vet såna barnen brukar få när dom varit hos frissan)

Svar: Jag kan inte måla mig till en sugarskull, det är ju skitsvårt, haha! Är kass på tutorials och ansiktsmålningar :/ Men det där var en jäkla kul ide! Måste nog kika på det..!
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com