Mickelsmäss

I lördagskväll hamnade jag på fest i ett f.d grishus tillsammans med Syster Liten och hennes polare. Det var en riktigt kul kväll och jag mådde verkligen som jag förtjänade hela dagen igår.
 
Trots en redig bakfylla så kammade jag till mig och åkte iväg på Mickelsmäss och knatade runt ibland marknadsknallar i ett x antal timmar i sällskap av Syster Liten och Mamma. Träffade på ett ett gäng kändisar och sällskapade med Emelie, Henrik och deras kids ett tag. Så himla mysigt!
 
Jag gjorde ett fynd bland alla knallarna och det var en väska som förmodligen är rena Michael Kors-kopian (men det struntar jag i för jag tycker om den).
 
En av många godsaker som såldes var kanderade äpplen. Inget jag smakat men jisses vad gott det ser ut.

Ronja

Ååh.. såna äpplen alltså. Ser så fina ut, det håller jag med om! Men jag skulle smaka på ett för något år sedan och det var ju... ja alltså, det gick ju inte att äta pga. det var stenhårt hahah!

Svar: Haha, var det?! Jag tycker de ser jättegoda ut men jag vågar inte smaka, haha! Tror inte att det är så gott, haha!
BabyPeaches

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
• Medlem i Swedish Bombshells
• Bloggare för blogg.ses Ruff Diamonds

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, fruktiga drinkar, underkläder och pinupkulturen. Jag slår även gärna ett slag för kroppspositvitet!

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: MissBabyPeaches@hotmail.com.