Dear old knee

Ja hörrni, då satt man här igen. Sjukskriven. (T.o.m den 24:e september.) Fjärde veckan på nya jobbet hann påbörjas och sedan var det stopp. Knät har åter igen ballat ur, dvs hoppat ur led, och jag är tillbaka på ett knä jag inte litar på. Jag kan inte gå ordentligt i trappor och jag kan inte springa. Jag kan gå men det går inte att gå fort. Jag kan heller inte sitta ner och sedan resa mig upp för då låser det sig oftast. Lägg till lite knakande och knastrande på det så, voilá! Ett perfekt recept på ett värdelöst knä som inte går att jobba med. (Det mest irriterande är nog att det inte ens hann gå ett år sedan förra gången. Usch.)
 
Nu gäller iaf stenhård repetition av övningarna jag fick på sjukgymnastiken förra vändan för helst vill jag vara frisk typ igår!
Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com