Welcome Autumn

Nu är hösten här. Det är dags för stickade kläder, tända ljus och varma drycker i form av chailatte och te. Fram med mysiga filtar, bra böcker och filmer i massor. Fram med skinnjackor, kappor, stövlar och boots. Ge dig ut i naturen och njut av dess härliga färger. Ta vara på de fina dagarna som blir innan det ä dags för regn och rusk!
 
Vad gör du helst på hösten?
 
 
Fröken J!

Hoppas det blir en bra höst! :)

Svar: Right back at ya, babe! :)
BabyPeaches

Rockaholicdoll

Mysigaste årstiden ever!

Jag brukar dricka te ur mina mega stora tekoppar och ibland lyxa till med riktig varmchocklad med grädde o marsmahllows (stavas de så?) sedan alla mina stickade kläder,kängor,halsdukar,kappor,kameran som evig följe slagare.Massor med tända ljus och njuter med en bra bok eller film under en filt.Sedan har jag häst också så då rider jag alltid ut i skogen för det finns inget härligare än att se naturens färgsprakande parad från hästen.Eller en härlig galopp över en stubb åker :) hösten är helt klart bäst :)

Svar: Haha, jag kan också tycka att det är det men bara fram tills dess att löven fallit av träden, då vill jag ha snö, haha!
Det låter ju supermysigt! Jag gillar också te, dricker alltid ur min Marilyn-mugg ;)
Och det går nog aldrig så mycket tända ljus hos mig som under hösten, sjukt mysigt!
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com