Nytt ifrån Essibella

I onsdags efter jobbet åkte jag och Syster Liten till Heby och gjorde ett besök i härliga Jaanas butik Essibella där vi bjöds på fantastisk kundservice och vänlighet. Vi provade massor med klänningar och kjolar men inget följde tvärr med hem. Inte ens koftan som var min huvudprioritet. (Ska åka dit igen när hon fått in flera storlekar för den där koftan SKA jag ha.) Där emot blev det två par örhängen, en fickspegel och en hårblomma.
 
Psst, jag kommer inom en snar framtid att ha en tävling i samarbete med Jaana och priset är helt fantastiskt! Håll utikik!
 

Johanna

Blev lite smått & gott ändå, synd att koftan inte fanns i din storlek.

Svar: Ja, lite grann hittade jag! Ska åka tillbaka till butiken snart igen, om jag inte tar det i slutet på maj när vi ska ses allihop! :)
BabyPeaches

Ronja Therese

Det var ändå fina prylar du fick med dig hem! Och vad spännande med en tävling, ska hålla utkik :D

Svar: Tack! Jag är supernöjd!Ja men gör det! ;D
BabyPeaches

missrockabillyqueen

Fina grejer! :)

Svar: Tack! :)
BabyPeaches

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
• Medlem i Swedish Bombshells
• Bloggare för blogg.ses Ruff Diamonds

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, fruktiga drinkar, underkläder och pinupkulturen. Jag slår även gärna ett slag för kroppspositvitet!

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: MissBabyPeaches@hotmail.com.