Tattoo #5

Efter att ha gått på Stockholm Ink Bash igår så kunde jag inte låta bli att kontakta Erkan. I needed ink, haha! Och då blev det!

Tack Erkan, jag är så galet nöjd! ❤️
sjuhre.blogg.se

Åh vad snygg! Ska du behålla så eller fylla i med färg sen? :)

Svar: Tack! Som jag känner just nu så är jag nöjd med den som den är.. men blir det mer tatueringar i färgså kommer jag nog att fylla i denna med.
BabyPeaches

Maddiie

Vilken fin! Ska du behålla den så eller ska du fylla i den med någon färg? Nu vart jag galet sugen på att tatuera mig :P

Svar: Tack! :DOm jag kirrar fler färgtatueringar så kommer jag att fylla i den där med men har inte helt bestämt mig. För stunden är jag nöjd iaf!
BabyPeaches

Johanna

Är själv himla sugen på lite mer bläck, har nog nästan bestämt mig för vad jag vill ha. Dock är jag en fegis & vågar inte bläcka armarna, tänk om jag skulle ångra mig.

Svar: Jag kör på "no regrets" ;D Iaf när det gäller armarna, haha! Du kan ju göra på undersidan av överarmenom inte annat, så syns den inte jämt liksom ^^ Finns ju så många olika ställen!
BabyPeaches

Ronja Therese

Meen vad fin! :D

Svar: Tack Ronja! Jag älskar den! =D
BabyPeaches

rockaholicdoll

SNYGGT! :D börjar klia i min hud nu,vill,måste ha mera bläck :)

Svar: Tack :D Jag är SÅ nöjd!
Kör på!
BabyPeaches

Louise

Den var grymt snygg! Är sugen på något liknande, eller ja har flera grejer jag är sjukt sugen på just nu :D

Svar: Tack Louise! :D Jag är SÅ nöjd!Go for it !
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com