Handledskrångel

Var på återbesök hos arbetsterapeuten igår. Då mina handleder bara blivit värre och jag i en veckas tid har använt handledskydden även under dagtid fick jag med mig ett par skydd anpassade för dagtid. Fick även ett skydd för min armbåde då det även börjat krångla lite där. Det skyddet ska jag ha när jag vilar eller så för att inte böja armbågen i onödan.

Idag ska jag in på drop in-mottagningen på vårdcentralen och hoppas få träffa en läkare så att jag kan få sjukskriva mig igen då jag inte kan jobba och knappt kan ta hand om mitt eget hushåll.

Hoppas skiten är över snart!

meh.blo.gg

Jobbigt.
Röstade på din bild på Luciagrejen förresten

Svar: Ja, det är inget jag önskar någon alls :/

Tack så jättemycket! Jag blir SÅ glad!
Kram
Miss Baby Peaches

Nouw.com /missladypink

hoppas du får hjälp med dina handleder och att du bli bättre snart! 💕

Svar: Tack snälla! Det hoppas jag med 💕
Miss Baby Peaches

Frida

Åh jag hoppas verkligen det går över snart!

Svar: Tack så mycket, det hoppas jag med!
Miss Baby Peaches

Maddiie

Usch vad jobbigt :( Hoppas du blir bättre snart 💕

Svar: Tack Maddie! Det hoppas jag med! 💕
Miss Baby Peaches

Johanna

Karpaltunnel är ett helvete, jag är äntligen fri från mina besvär och jag är så glad över det, tyvärr är jag fortfarande svag i händerna men styrkan återkommer mer & mer.
Har du fått remiss till nevrofys labb för mätning av händerna ? Om inte be att få en remiss dit så du får ordentlig hjälp & ev. op.

Svar: Jo tack, jag börjar känna det vill jag lova..!Jag fick en remiss dit nu när jag var hos läkaren så det är på gång!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com