Knutmasso i Gimo

Jag fick som jag ville i år igen. Jag fick med min familjen och Markus till Gimo och deras firande av Tjugondag Knut. Jag älskar det lika mycket då som när jag var bara barnet.
 
Knutmasso är en mångårig tradition i Gimo där man bygger masker och stora byggen för att sedan visa upp sina dem längs med bruksgatan där man spelar musik, busar med barn och dansar. Kvällen avslutas sedan med prisutdelning. Maskerna och byggena varierar i allt ifrån kända band till disneyfigurer och nyheter från året som gått. Information går att hitta här
 
Lilly

Oh care bears. <3

Svar: Ja, de ärfantastiska :)
BabyPeaches

JoJo

men åh vad roligt! :D

sv; ja visst är dom snygga? jag bara älskar dom! <3

jag har faktiskt också lite svårt att gå i så höga klackar. men dom är ju alltid fina att ha på hyllan som en inredningsdetalj också! ;D hahah!

Svar: Det är skitkul! :)
Håller med, jag har faktiskt ett par leopardklackar i min garderob som jag inte kan gå i för 5 öre men jag tänker att så fort jag har ett eget crib så ska de placeras på en hylla och visas upp!
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com