Back home

Nu är jag hemma igen. Resan har varit jättebra (Minus för vädret och för Collectif som inte uppdaterat sin hemsida om att de tagit bort butiken i Covent Garden.) och jag är nu helt slut. Bilder kommer när jag de är samlade och sorterade!
 
Update: Jag kollade upp hemsidan för flera månader sedan efter den här butiken och kollade inte upp det igen så jag antar att det var mitt eget fel.. Snyft.
 
Mrs. BelAir (Johanna)

Så du missade att kunna shoppa IRL i en Collectif store ?!? Fy va trist, jag hade nog börjat grina om jag råkat ut för något sånt.

Svar: Ja, Johanna, jag gjorde det och jag blinkade bort tårarna SÅ många ggr. Jag är fortfarande så besviken att jag nästan gråter när jag tänker på det. Det var, utöver konserten vi var på, höjdpunkten på resan. Usch.
BabyPeaches

Ronja Therese

Nej vad tråkigt med Collectif butiken :( Men utöver det låter det som att du har haft det himla bra, blir kul att se bilder! :)

Svar: Aa, det var riktigt värdelöst tyvärr. Får bli ett besök nästa gång istället. Tyvärr blir det mest mobilbilder då jag inte villa ha med mig systemarn ut i regnet men det blir nog bra det med :)
BabyPeaches

Miss Rockabilly Queen

Åh va tråkigt! Hoppas du haft det bra ändå på resan :) jag funderar starkt på att åka jag med nån gång.

Svar: Ja, det var trist. Får satsa nästa gång istället :) Det borde du verkligen göra!
BabyPeaches

JoJo

så söt du är! ser fram emot att få se bilder från resan :)

sv; det var en jättemysig lördag! :)

Svar: Tack :) Ja, jag hoppas kunna samla ihop dem snart!
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com