Lila läppstift

Jag var in på Makeup Store i tisdags efter jobbet och kikade lite på läppstiften jag funderat på. Jag blev tyvärr otroligt besviken då båda färgerna var långt ifrån de jag föll för på hemsidan. Expediten som hjälpte mig var dock jättebra för hon gav mig andra förslag på hur jag kunde göra och blanda för att få till den där mörka färgen jag ville åt. Jag sa att jag ville fundera på hennes ideér och kika efter andra alternativ då jag varit så inne på någon av de mörka färgerna och nu känner jag mig lite besviken. Jag var ju supertaggad efter att ha varit så nöjd med deras färg "Devil"..
 
Har ni några tips på märken som säljer bra läppstift i mörkare lila, typ som den på bilden här under?
 
A L I C E L A R S D O T T E R

Ja jag håller med! Det funkar alltid!

sjuhre.blogg.se

Jaaaa äntligen tar du steget ;) Jag är nöjd med mitt lila och det är från H&M simpelt nog :)

Svar: Nu kommer här tusen frågor: Får du bättra på det ofta? Vad heter nyansen? Vad kostar det? Blir man väldigt torr om läpparna?
BabyPeaches

sjuhre.blogg.se

Oj oj, jag tycker inte själv jag behöver bättra på det så ofta nej men sen är jag lite slarvig.. Här är länken för det! Torr blir jag av allt, känsliga läppar allmänt och speciellt när detär kallt så vet inte om det är läppstiftet :) Men här är länken till det iaf! http://www.hm.com/se/product/11742?article=11742-K&cm_vc=SEARCH

Svar: Tack för tipset! Jag får allt ta mig en kik på det där! Jag har också känsliga läppar.. torkar ut av det mesta liksom -.-'
BabyPeaches

Robex Lundgren

snyggt

Svar: Visst?! Hoppas bara att jag passar i det ^^
BabyPeaches

Rockaholicdoll Madness

viva la divas - karma = sitter som berget och awesomeness!

Svar: Då ska jag kolla upp det! Tack!
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com