London: Blue concert

Tänk er att önska efter något i typ 10 år och plötsligt har det hänt 2 ggr. Gång nr 2 fick jag dessutom dela med Syster Liten!

Vi hade ståplatser den här gången och det lär vi inte ta igen, haha, för folk är helt galna. Syster Liten blev anklagad för att vara väsktjuv/ficktjuv och brudarna bakom om pushade lite för mycket så tillslut satte Johanna punkt. (Det var inte vackert, haha!) Folk knuffades till punkten att de gjorde illa folk, de dansade som ett de var helt ensamma, stod och skrek "TAKE IT OFF!!" igenom hela låtar och brydde sig inte alls. (En gammal tant grindade mot Syster Liten och hon fann det hela väldigt oimponerande.) I övrigt var konserten i sig jättebra. De körde låtar ifrån det nya albumet och ifrån de gamla. De dansade och överraskade Simon (för att han fyllde år) med tårta på scenen. De skämtade och bjöd på sig själva. They were amazing och jag hyser samma kärlek nu precis som back in the  days.

Efter konserten träffade jag dessutom en tjej som jag pratat med på nätet i flera år, det var också en höjdpunkt!

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com