Gretel Gingham Swing Dress

Köpte den här klännignen av Jaana i lördags. Den är lite trasig i ena bandet men det går lätt att fixa så det skall göras innan den får användas på riktigt.
 
Ååh, hur fin är den inte?! Jag älskar den!
 

Johanna

Så snygg klänning bruden, den kommer du garanterat få många trevliga kvällar med i sommar.

Svar: Tack! Jag älskar den verkligen! Huvudet gick på högvarv om var jag skulle använda den i sommar och det resulterade i "på alla event" men insåg sedan att jag har andra klänningar med, haha!
BabyPeaches

Louise

Den klänningen är så galet snygg! Det finns så sjukt mycket saker jag vill ha just nu. Det kliar i shoppingfingrarna när man ligger hemma och är sjuk....

Svar: Tack Louise! Håller med, det är riktigt jobbigt! Extra jobbigt när man är sjuk för då vill man ju ge sig lite tröst också..! Krya på dig!
BabyPeaches

Jessica PCT

ha. nu, efter något par veckor av att följa din blogg så såg jag att jag bara följde en kategori. Det var ju änna fånigt. Du har ju gjort en massa inlägg som jag missat!

Svar: Haha, vad lustigt! Du är iaf varmt välkommen! :D
BabyPeaches

Ronja Therese

Supersnygg klänning som passar dig jättebra :D

Svar: Åh, tack Ronja! :D
BabyPeaches

Miss Rockabilly Queen

Super läcker på en läcker flicka :D

Svar: Tack! :D
BabyPeaches

Miss Rockabilly Queen

Super läcker :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
• Medlem i Swedish Bombshells
• Bloggare för blogg.ses Ruff Diamonds

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, fruktiga drinkar, underkläder och pinupkulturen. Jag slår även gärna ett slag för kroppspositvitet!

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: MissBabyPeaches@hotmail.com.