Karpaltunnelsyndrom

Sedan ca  4 - 5 veckor tillbaka har jag haft ont i handlederna. De blev först lite lätt med stickningar under nätterna så jag vaknade av att det gjorde ont. Tyckte att det var obehagligt men trodde det berodde på att jag låg på något skumt sätt när jag sov. Sedan har det sakta blivit värre. Nu vaknar jag flera gånger per natt och har "sockerdricka" i händerna så pass mycket att det gör riktigt ont. Den här sockerdrickan tar ett bra tag innan den försvinner. Jag har nu även ont under dagtid och när jag anstränger händerna. Att till exempel laga mat och städa ger mig hemsk smärta så det kan vara så att det blir sämre med inlägg här ett tag framöver. Ska förhoppningsvis få handledsskydd om ca 1 vecka som underlättar för mig då jag varit till läkaren och hon konstaterat att jag förmodligen har karpaltunnelsyndrom.
 
Är sjukskriven i två veckor framöver då jag inte längre sover ordentligt och till följd av det är makalöst trött och för att jag har så ont.
emmyamazon.blogg.se

Usch så tråkigt! Hoppas du blir bättre!

Svar: Tack fina du!
BabyPeaches

Maddiie

Usch hoppas det blir bättre när du får handledsskydden.

Svar: Tack Maddie, det hoppas jag med. Det här suger liksom!
BabyPeaches

Johanna

Det har jag lidit av i jätte många år men blir alltid nekad op när jag är in till läkare för det då dom anser att jag inte har tillräckligt med problem.
Började dricka aloe vera i början av oktober & har varit symtomfri i snart 4 veckor.

Svar: Åh fan.. jag har fått det här på jättekort tid och har sånna problem att jag vissa dagar inte ens kan laga mat för jag har så ont. Om det inte funkar med skenor för mig kanske jag ska testa sån där aloe vera! Skönt att det verkar hjälpa för dig!
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com