Deadly Dames: Hotrod Honey Dress

Fastnade på Pinup Girl Clothings hemsida här om dagen och önskade verkligen att jag hade obegränsat med pengar så jag kunde shoppa loss där. Jag menar, hur snygga är inte dessa två klänningar? Jag kan inte ens bestämma mig för vilken färg jag tycker bäst om!
 
 Red or Yellow?
 
Translation: I got stuck on eyeing through all the amazing dresses at Pinup Girl Clothing the other day. I kind of wished that I had unlimited money at that point. I mean, look at these two dresses, they're gorgeous! I can't even decide which one I'd order if I could afford it!
Johannas Rockabilly

Den röd/vita var ju supersnygg! Dock är jag själv inte så förtjust i dödskallar ;)

Svar: Jag gillar båda jättemycket! Fick jag råd att köpa en så vart det baske mig inte lätt att välja!
BabyPeaches

Ronja Therese

Supersnygga båda två! Älskar ju gult även om jag, som Johanna, inte är så förtjust i just dödskallar haha! :)

Svar: Håller med! Skulle aldrig kunna välja tror jag..!Nästan lite synd att den sitter där.. fast typ ändå inte. Kan inte bestämma mig för det heller, haha!
BabyPeaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com