De senaste dagarna

I lördags åkte jag och Andreas ut på Singö där vi grillade och umgicks med mina föräldrar och vänner. När vi kom hem på söndagen blev det massa mys framför tvn och så fixade vi i ordning lite varma mackor.

Igår satt jag i tele med kommunens försörjningsstöd och försäkringskassan, läste bloggar och plockade lite hemma. När Andreas kom hem käkade vi middag och chillade framför tvn. Andreas bjöd på hemmagjorda äppelchips också. Sjukt gott!

Äppelchips.

Idag när jag vaknade kände mig lite låg och inte alls helt kry i kroppen men tog mig trots det en promenad till jobbet för att hälsa på och lämna sjukintyg. Var in till mina elever och berättade att jag opererat mig inte kommer att jobba mer innan sommarlovet. Jag möttes av kramar och "jag saknar dig" när jag kom dit och det värmde mitt hjärta. Jag berättade om operationen och de kom med frågor och tips på vad jag kan göra när jag har tråkigt. Hälsade även på lite kollegor samt på min nya chef.
Paulina

Så härligt att vara saknad på jobbet! :)

Svar: Ja, det kändes skönt att få höra faktiskt :)
Miss Baby Peaches

Nathalie

Åhh kan man få recept på dessa äppelchips, lät gott ☺
Härligt att vara saknad på jobbet, hoppas det är bättre med din hand/händer.

Svar: Det var väldigt enkelt! Han skivade äpplen tunt och sockrade ena sidan, la dem på en plåt med den sockrade sidan neråt. Hade kanel på andra sidan och in i ugnen på typ 150 grader en stund. Vågar inte säga någon tid för min ugn är kokobäng och gräddar alltid ojämt 😝
Miss Baby Peaches

Ronja Therese

Äppelchipsen såg ju riktigt goda ut!

Svar: De var supergoda!
Miss Baby Peaches

Emilie Levinsson

Åh så himla gott!:D

Svar: Det var riktigt smarrigt!
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com