Första förberedelsen inför operationen

Jag började med lite förberedelser inför operationen igår. Jag har tagit mina första lugnande tabletter och jag tycker att det är jätteläskigt. Jag ska ta dem en gång om dagen fram till och med operationsdagen som är på torsdag. Detta för att minska min ångest och panik jag känner inför detta.
 
Vet inte alls hur lång tid det tar för tabletterna att kicka in men jag var jättespänd inför dessa tabletter och blev jättetrött när jag var med Syster Liten på stan igår. Vet inte om det var spänningarna som släppte då eller om tabetterna kickade in men det var riktigt obehagligt. Vi traskade hem strax efter att jag kände av det och när jag kom hem blocksomnade jag på soffan och sov i typ 2 timmar.
 
Fortsättning följer..
emmyamazon.blogg.se

Kommer gå superbra på operationen tror jag! :)

Svar: Det gick fint. Det var ett moment innan jag var orolig för :)
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com