Mardrömmar kan fara åt fanders

I morse efter att Andreas gått till jobbet sov jag vidare. Vaknade sedan av en mardröm som skakade om mig rejält och jag har fortfarande inte återhämtat mig. Var tungen att ringa för att höra så han var okej och känner mig ändå jättelåg och skärrad fortfarande och vill bara ligga insvept i mitt täcke på soffan tills han är här igen..

SUSANA

Sv: ja massa gott!!

Åhh vad läskigt att ha En sådan stark mardröm.

Svar: Det var jätteobehagligt. Jag drömmer inte mardrömmar så ofta men när jag väl gör det så de väldigt starka :/
Miss Baby Peaches

jessy

Åh, va jobbigt :( Hemskt när man vaknar upp så!

Svar: Det var hemskt. Hela dagen blev påverkad :/
Miss Baby Peaches

Johanna

Hatar att vakna med hjärtat panikbankandes & känslan av total panik i hela kroppen. Hoppas att känslan släppte framåt dagen, hur är det med handen ?

Svar: Det är hemskt. Jag var låg hela dagen och när A kom hem var jag så lättad att jag grät. Jag var så knäckt av drömmen :/

Handen är okej. Det känns lite olika från dag till dag och läkningen kliar så jag blir galen, haha, men då är det som det ska så jag är tacksam! Tack för att du frågar :) <3
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com