Sleepy

Jag fortsätter att vara otroligt trött på grund av de lugnande tabletterna. Sover mer än 8 timmar i sträck på nätterna och blir ändå sopslut och jättetrött några timmar senare och sover typ 2 timmar även då om jag inte ställer larm. Efter det är jag ändå supertrött när kvällen kommer och jag somnar tvärfort.

Funderar på om det är något annat som bidrar till tröttheten men jag har inte varit så här innan så jag tror liksom inte det. 

Behöver jag säga att jag längtar tills på torsdag då jag tar sista tabletten?
Jessica pct

Är du säsongstrltt så kanske det spelar in? Hur mörkt har du det när du sover? När årstiden blir ljusare så kanske en extra gardin behövs för att få mörkt nog? Temperaturen är också viktig. Generellt sover vi bättre i ett svalt rum.

Fast tabletter låter ju mest troligt.

Svar: Nää,jag är ju inte riktigt det. Jag är på bättre humör nu än på ett bra tag. En grej med medicinerna var att man blev sömnig så det var nog det. Det var dock den enda effekten det hade på mig. De gjorde inte alls vad de skulle, tyvärr.
Miss Baby Peaches

rockaholicdoll

Låter troligast som tabletterna,blev helt zombimood av mina jag fick förut :(
Se det positiva snart slipper du dom :D <3

Svar: Jo, det var nog så. Tyvärr var det den enda effekten de hade på mig.De gjorde inte alls vad de skulle så till nästa operation tror jag inte att jag tar dem! <3
Miss Baby Peaches

Kom ihåg mig

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

♦ Medlem i Swedish Bombshells.
♦ Bloggar för blogg.ses Ruff Diamonds.

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, foto och rockabilly/pinupkulturen. Jag slår även ett slag för kroppspositivitet.

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: Missbabypeaches@hotmail.com