10 månader ♥

Idag för ett år sedan träffades vi för första gången. Ute på Honky Tonk. Och det var bara en kort stund. Vi hade pratat på badoo (ja, du läste rätt) ett tag innan. Dagen efter att vi träffats satt jag hemma och samlade mod att skicka ett sms till honom. Jag ville fråga om han ville ses och hitta på någonting. Efter en stund tog jag tjuren vid hornen och frågade. Han svarade ja. Ca 1h senare hämtade han upp mig i sin mammas gamla ford hemma hos mina föräldrar, där jag bodde då. Han tog med mig på picknick vid vattnet vid Wiks slott. Vädret var fantastisk och vi satt där på filten i flera timmar och bara pratade, åt jordgubbar och drack cola. Efteråt körde han hem mig och efter en kram åkte han vidare. Efter det slutade vi aldrig att prata.
 
Idag har jag och Andreas varit vi i 10 månader ♥.
 
Bilden är  ifrån när vi var på Power Meet i år.

Heléna

Så fin bild på er och GRATTIS :D
Kram <3

Svar: Tack så jättemycket! :DKram! <3
Miss Baby Peaches

Ronja Therese

Vilket fint inlägg! Grattis till er :D

Svar: Tack så jättemycket Ronja! :D
Miss Baby Peaches

Miss Rockabilly Queen

Grattis fina du :D

Svar: Tack gumman! :D
Miss Baby Peaches

rockaholicdoll

Underbara fina <3

Svar: Tack <3
Miss Baby Peaches

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
• Medlem i Swedish Bombshells
• Bloggare för blogg.ses Ruff Diamonds

Jag heter Ellinor och är en 27-årig plus size-pinuppa som älskar mitt röda hår, fruktiga drinkar, underkläder och pinupkulturen. Jag slår även gärna ett slag för kroppspositvitet!

I bloggen blandar jag glimtar av mitt vardagsliv med outfits och foto. Detta toppar jag sedan med inblickar i vad livet som pinuppa har att bjuda på!

Kontakt: MissBabyPeaches@hotmail.com.